Paste linguine BIO din grau dur si ciuperci porcini Tradizioni Padane 250g

Paste linguine BIO din grau dur si ciuperci porcini Tradizioni Padane 250g
25,04 lei

Nu este in stoc

Descriere Paste linguine BIO din grau dur si ciuperci porcini Tradizioni Padane 250g de la Tradizioni Padane

Pastele linguine bio din grau dur si ciuperci porcini au un aspect placut, sunt gustoase si sunt preparate cu ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.

Aceste paste sunt produse din partea interna si cea mai rafinata a graului, aspect ce le face usor asimilabile de catre organism si digerabile in acelasi timp.

Au un miros si un gust tipic de ciuperci porcini si sunt un ajutor de nadejde in orice bucatarie. Pastele se pun la fiert aproximativ 8 9 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane. Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Produs in Italia.

Compozitie: Faina de GRAU DUR*, pudra de ciuperci* 1.9%(ciuperci Boletus edulis). (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1437kj/339kcal, grasimi 1.5g din care acizi grasi saturati 0.3g, carbohidrati 69g din care zaharuri 1.8g, fibre 3.5g, proteine 11g, sare 0g.

Beneficii: Aceste paste sunt produse din partea interna si cea mai rafinata a graului, aspect ce le face usor asimilabile de catre organism si digerabile in acelasi timp.

Utilizare produs: Pastele se pun la fiert aproximativ 8/9 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite