Paste linguine BIO din grau dur si urzica Tradizioni Padane 250g

Paste linguine BIO din grau dur si urzica Tradizioni Padane 250g
22,94 lei

Nu este in stoc

Descriere Paste linguine BIO din grau dur si urzica Tradizioni Padane 250g de la Tradizioni Padane

Pastele linguine bio din grau dur si urzica Tradizioni Padane, sunt un produs de calitate inalta cu ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.

Termenul Fojadine provine din dialectul italian brescian si simbolizeaza o forma de pasta lunga ce a fost realizata in mod manual. Respectand teritoriul si traditiile, acest tip de paste sunt realizate cu faina selectionata din boabe organice si antice, intr-un proces de productie traditional si cu o uscare lenta.

Reteta este imbunatatita cu urzica biologica, astfel ca te vei bucura de un produs gustos care raspunde celor mai exigente cerinte. Aceste paste au o culoare verde deschisa placuta, un miros si un gust tipic de urzica si sunt un ajutor de nadejde in orice bucatarie.

Pastele se pun la fiert aproximativ 5 6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust, sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane. Certificare ecologica producator IT-BIO-006.

Produs in Italia.

Compozitie: Faina de grau dur*, urzica* 1.69%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la gluten. Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1435kj/338kcal, grasimi 1.4g din care acizi grasi saturati 0.3g, carbohidrati 69g din care zaharuri 1.7g, fibre 3.4g, proteine 11g, sare 0g. Beneficii: Termenul „Fojadine” provine din dialectul italian brescian si simbolizeaza o forma de pasta lunga ce a fost realizata in mod manual.
Respectand teritoriul si traditiile, acest tip de paste sunt realizate cu faina selectionata din boabe organice si antice, intr-un proces de productie traditional si cu o uscare lenta.

Reteta este imbunatatita cu urzica biologica, astfel ca te vei bucura de un produs gustos care raspunde celor mai exigente cerinte.

Utilizare produs: Aceste paste au o culoare verde deschisa placuta, un miros si un gust tipic de urzica si sunt un ajutor de nadejde in orice bucatarie.

Pastele se pun la fiert aproximativ 5/6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite