Ceumed Elimax sampon impotriva paduchilor 2 in 1

Elimax sampon impotriva paduchilor 2 in 1

Disponibil la comanda online

SKU 14474
62,43 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Elimax sampon impotriva paduchilor 2 in 1 de la Ceumed

Elimax sampon impotriva paduchilor 2 in 1, Ceumed

Samponul Elimax impotriva paduchilor 2 in 1 are urmatoarele efecte:

  • Omoara si protejeaza
  • Ucide 100% paduchii si ouale de paduchi
  • Tehnologia factor special LPF previne re-infestarea
  • Eficiena dovedita clinic
  • Uor de clatit (fara SILICON)
  • Fara insecticide
  • Miros placut
  • Pieptan cadou

LPF este ingredientul prin care Elimax face un enorm progres in tratamentul paduchilor.

LPF (Factor Impotriva Paduchilor) este o combinatie de ingrediente care este adaugata samponului si lotiunii Elimax astfel incat sa pregateasca parul din punct de vedere fizic impotriva paduchilor. LPF din Elimax reduce semnificativ infestarea cu noi paduchi printr-o dubla abordare:

Elimax este o cale noua, unica, de eliminare a paduchilor si lindinilor si care are functie de protectie in acelasi timp (dublu efect).

1. LPF imbraca parul si il face neatractiv pentru paduchi. Face acest lucru datorita combinatiei dintre un ulei si un polimer. Asta inseamna ca parul va avea si o incarcatura electrostatica scazuta. Acest lucru este foarte important deoarece parul are o forta de atractie fizica pentru paduchi: acestia nu pot sari sau zbura, dar se pot misca prin atractie electrostatica. Parul care a fost tratat cu Elimax atrage, prin urmare, mult mai putini paduchi (evitare pasiva).

2. LPF ofera parului caracteristici astfel incat structura de suprafata si mirosul devin neatractive pentru paduchi. Elimax are un miros placut oamenilor, care place si copiilor.

a. paduchele se va distanta mult de zonele tratate (evitare activa)

b. si daca mai sunt paduchi in par, acestia vor evita locul pentru a depune oua. Aceasta impiedica o noua infestare cu oua.

LPF asigura o protectie efectiva pana la 72 de ore, dupa aplicare si spalare. Totusi, durata protectiei depinde si de factori externi (de exemplu, tipul parului si mediul), ceea ce face dificila o estimare precisa. Deoarece ingredientele folosite la Elimax nu sunt daunatoare - nu contine insecticide traditionale - produsul poate fi aplicat cu regularitate (daca este necesar).

Elimax sampon impotriva paduchilor 2 in 1 - producator Ceumed  se recomanda pentru  Pediculoza (paduchi) si face parte din ofeta magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Administrare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Ceumed: Ceumed s-a lansat prima data pe piata produselor de ingrijire a bebelusilor si sunt mandri de rezultatele atinse pana acum, de planul international si de faptul ca sunt prezenti in mai multe state din Europa. Cunostintele dobandite aici pot fi valorificate si in alte domenii farma, pentru ca cunostintele dobandite de la copii sa poata fi transmise si adultilor.Smart Love „Iubeste intelept!” - astfel am putea sintetiza cat mai concis sloganul brandului Smart Love, lansat si in Romania. Exista mai multe feluri de a iubi, dar descoperirea necesitatilor reale si daruirea a ceea ce este intr-adevar necesar este cel mai important rezultat, pe care il poate atinge un om. Ceumed, urmeaza continuu aceasta cale si incerca sa contribuie cu produse de calitate superioara la o viata lipsita de griji pentru cele mai des intalnite probleme: iritatii de piele, colici, congestie nazala sau dureri gingivale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite