Provita Chaga C-max 60cps

Chaga C-max 60cps

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19275
93,60 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Poliartrita reumatoida Oboseala Tumori Cancer
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Chaga C-max 60cps de la Provita

Chaga a fost testata in peste 50 de studii clinice, despre aceasta facandu-se referire in peste 1600 de publicații pentru diversele sale beneficii de sănătate.
Chaga este extrem de apreciata în Asia și Europa ca fiind un super-aliment. Acesta a fost utilizat pentru a trata diverse afectiuni incepand de la ulcere gastrice, tuberculoza, hipertensiune, infecții virale, boli cardiovasculare si pana la diabet. Recent, a atras atentia ca fiind o terapie cu potential ridicat pentru infectia cu HIV.

Studiile de laborator au dovedit ca ciuperca Chaga inhiba creșterea tumorii canceroase, în special în glandele mamare și organele de reproducere. De asemenea, s-a demonstrat ca ar putea avea un beneficiu in prevenirea efectelor secundare ale tratamentelor pentru cancer, cum ar fi chimioterapia.

Chaga este benefica în special pentru bolile autoimune, cum ar fi sindromul oboselii cronice, fibromialgia si poliartrita reumatoida.
Studiile au aratat ca SOD joaca un rol important in reducerea inflamației interne și diminuarea durerii asociate, spre exemplu in osteoartrita si artrita reumatoida.

Chaga este un tratament naturist excelent pentru psoriazis, eczeme, etc.

Ajuta la creșterea nivelului de energie, amplifica motivația si creste capacitatea de concentrare, toate acestea promovand in acelasi timp o stare buna de spirit si relaxare.

Administrare: 4 capsule pe zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite