Linte BIO rosie Alliance Bio 500g

Linte BIO rosie Alliance Bio 500g

Disponibil la comanda online

SKU 20344
44,54 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse alimentare Leguminoase Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Linte BIO rosie Alliance Bio 500g de la Alliance Bio

Lintea rosie este o leguminoasa foarte hranitoare cu multiple beneficii pentru sanatate: regleaza glicemia si colesterolul fiind de asemenea o sursa naturala de energie si vitalitate. Boabele de linte rosie de la Alliance Bio sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase. Lintea rosie are un gust foarte bland si o aroma dulceaga. Aceasta se fierbe si se serveste simpla, alaturi de condimentele preferate si putina ceapa verde, sau ca ingredient esential in preparate gustoase precum: piureuri, tocanite, supe creme, pateuri sau diverse salate.

Este foarte usor de gatit si nu necesita inmuiere in prealabil. Timpul aproximativ de gatire este de doar 15 minute. Se recomanda clatirea boabelor de linte inainte de a fi gatite. Pentru intensificarea aromei, boabele de linte se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei, alaturi de condimente savuroase precum: usturoi, ghimbir, curry, chimen sau curcuma. Pentru o savoare desavarsita, lintea rosie poate fi servita alaturi de un sos realizat din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.

Compozitie: 100% boabe de linte* rosie. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1386kj/328kcal, grasimi 3.6g din care acizi grasi saturati 0.6g, glucide 48.1g din care zaharuri 3.6g, fibre 12.5g, proteine 25.8g, sare 0.001g.

Beneficii: Lintea rosie este o leguminoasa foarte hranitoare cu multiple beneficii pentru sanatate: regleaza glicemia si colesterolul fiind de asemenea o sursa naturala de energie si vitalitate.

Utilizare produs: Lintea rosie are un gust foarte bland si o aroma dulceaga. Aceasta se fierbe si se serveste simpla, alaturi de condimentele preferate si putina ceapa verde, sau ca ingredient esential in preparate gustoase precum: piureuri, tocanite, supe creme, pateuri sau diverse salate. Este foarte usor de gatit si nu necesita inmuiere in prealabil. Timpul aproximativ de gatire este de doar 15 minute.

Se recomanda clatirea boabelor de linte inainte de a fi gatite. Pentru intensificarea aromei, boabele de linte se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei, alaturi de condimente savuroase precum: usturoi, ghimbir, curry, chimen sau curcuma. Pentru o savoare desavarsita, lintea rosie poate fi servita alaturi de un sos realizat din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite