Bauck Hof Mix pentru chec cu spelta si lamaie DEMETER

Mix pentru chec cu spelta si lamaie DEMETER
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse alimentare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Mix pentru chec cu spelta si lamaie DEMETER de la Bauck Hof

Descriere produs Mix pentru chec cu spelta si lamaie DEMETER de la Bauck Hof

Fiecare pachet cu mix pentru chec bio cu spelta si lamaie DEMETER contine amestecul de baza, un pachet de zahar pudra pentru glazura si o sticla de ulei de lamaie. Uleiul de lamaie este real - aici la Bauckhof Mühle nu lucram cu arome. Inca din anii 1990, am avut ideea de a dezvolta amestecuri bio de copt care sa aiba succes fara ou si lapte. Pe atunci am vrut sa facem ceva bun pentru persoanele care sufera de alergii. In zilele noastre, preparatul fara oua si lactate este ideal pentru bucataria vegana.

Amestecurile de coacere a checului Bauckhof functioneaza intotdeauna, sunt usor si rapid de preparat. Tortul cu lamaie si spelta reuseste atat clasic, cat si cu o mare varietate de idei inteligente. De exemplu, cu topping de fructe sau cu budinca.

Pregatirea dureaza doar cinci minute, iar timpul de coacere este de aproximativ o ora.

Pentru chec-ul bio cu spelta si lamaie, folosim spelta Demeter, care este produsa in cultivarea biodinamica - DEMETER. Agricultura bio-dinamica asigura dezvoltarea armonioasa a fortelor vitale din plante. Preparatele de compost joaca un rol cheie, care, la fel ca homeopatia, au un efect de vindecare si armonizare asupra solului.

Scopul nostru: agricultura 100% ecologica. Bun pentru albine, bun pentru clima, bun pentru noi toti.

Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara coloranti sintetici, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal.

Indulcire: Zahar crud de trestie

Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Tara de procesare: Germania
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Organismul de inspectie organica: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: demeter
Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bauck Hof: Bauck Hof - in anul 1932, cand termeni precum eco si bio nu erau inca cunoscuti de catre populatie, pionierul Eduard, cunoscut sub numele de Opa“ (bunicul) Bauck, a pus bazele unei intreprinderi ce avea ca obiect de activitate agricultura biologica dinamica. Astazi, 3 generatii ale familiei Bauck traiesc si muncesc in cadrul celor 3 ferme detinute de familie situate in zona Lüneburger Heide din nordul Germaniei. Pornind de la ideea initiala a lui Opa Bauck, in anii `60 cei 5 copii ai sai au pus bazele unor  proiecte Demeter. Din anul 1970 fermele bunicului Bauck s-au transformat intr-un veritabil centru de productie si comercializare a unor materii prime provenite din agricultura Demeter. Astazi firma are angajate peste 100 de persoane care se ocupa de buna functionare a fermelor.  Cu cele 2 mori si cele 5 lini de asamblare, compania produce pentru piata germana, dar si pentru cea internationala, produse organice si Demeter cum ar fi : faina, musli si amestecuri de copt.
 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite