Praf de copt fara fosfati bio Leckers, 4x21g
Praf de copt fara fosfati bio Leckers, 4x21g Acesta este în așteptare și va fi livrat imediat ce revine în stoc.
Nu s-a putut încărca disponibilitatea pentru ridicare
Cu paful de copt Bio Reinweinstein de la Lecker puteti prepara produse de patiserie si prajituri delicioase cat clipesti dintr-un ochi ochi si cat mai natural posibil:
• Cu crema de tartrat pur in loc de fosfati conventionali
• Cu sifon delicat ca mijloc de impuls
• Cu amidon organic de porumb ca agent de eliberare
• Un plic de praf de copt de 21g este suficient pentru 500g de faina.
Apropo:
Pulberea de copt Bio Reinweinstein de la Lecker garanteaza cele mai bune rezultate de coacere si produse coapte sanatoase.
Micul client Reinweinstein:
In timpul productiei de vin asa-numitul tartru este produs in timpul procesului de imbatranire in butoaie. Dupa tragerea vinului veti gasi cristale de tartru pe peretii si fundul butoaielor care sunt indepartate de viticultori si sunt de fapt considerate a fi deseuri.
Pentru ca sediul nostru este in mijlocul celor mai mari regiuni viticole din Germania Rheinhessen in consecinta se acumuleaza mult tartru.Tartrul a este adunat de catre noi trimis in Spania unde este prelucrat si transformat intr-o pulbere fina digerabila sensibila la nivelul bilei ficatului si stomacului.
Pentru prajituri si produse de patiserie. 1 plic de 21 g este suficient pentru o prajitura cu 500 g de faina.
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Austria
Produs organic: da
Sigiliul de stat: Sigla organica a UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE
Organismul de inspectie organica: DE-ÖKO-001
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 848/2018