Nera Plant Ulei de masline extravirgin presat la rece agoureleo 250ml

Ulei de masline extravirgin presat la rece agoureleo 250ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse alimentare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Ulei de masline extravirgin presat la rece agoureleo 250ml de la Nera Plant

Uleiul de măsline extravirgin Agoureleo, presat la rece, este obținut din măsline verzi, recoltate timpuriu, direct și exclusiv prin procedee mecanice, la doar câteva ore după culegerea măslinelor. Are proprietăți terapeutice deosebite: este antioxidant, antiinflamator, cardio și neuroprotector.

Știați că dacă pentru extragerea unui litru de ulei clasic se folosesc 3-4 kg de măsline coapte, pentru 1 litru de ulei Agoureleo e nevoie de peste 10 kg de măsline verzi?

Informații nutriționale pentru 100ml:

Valoare energetică: 3701kJ/884kcal
Grăsimi: 100g

din care – saturate: 14,2g

– mono-saturate: 79,5g

– poli-saturate: 6,3g

Carbohidrați: 0g
– din care zaharuri: 0g
Proteine: 0g
Sare: 0g

Caracteristici de calitate:

Aciditate: ≤ 0,20%

Valoare peroxid (meq O2/kg): 7,64

Absorbție ultraviolet K232*: 1,751; K270*: 0,121; DK*: – 0,003

Biofenoli: 301mg/kg

Produs de Mănăstirea Ormylia din Grecia, Uleiul de măsline  extravirgin Agoureleo, presat la rece, este un ulei de calitate superioară, obținut din cultura ecologică de pe terenurile aflate în proprietatea și grija maicilor acestui așezământ monahal.

Mănăstirea Ormylia din localitatea Halkidiki este o mănăstire de maici, metoc al Mănăstirii Simonos Petras din Sfântul Munte Athos.

Proprietăți ingrediente

Uleiul de măsline Agoureleo are o aromă puternică și gust fructat pronunțat. Conținutul ridicat de clorofilă al măslinelor îi dă acestuia nuanța distinctivă de verde-viu.

Grecii îl consideră un medicament „bun la toate”, luând câte o liguriță pe stomacul gol în fiecare dimineață. Are valoare biologică și nutritivă mai mare decât a oricărui alt ulei și aciditate de doar 0,20%. Cu cât un ulei are aciditate mai mică, cu atât el este mai valoros.

Hipocrate îl aprecia ca fiind benefic pentru mai mult de 60 de boli. Medicina modernă recomandă Uleiul de măsline Agoureleo pentru îmbunătățirea funcției hepatice, în reducerea nivelului colesterolului, pentru reglarea nivelului glicemiei și chiar a greutății corporale. Este ideal și pentru dieta persoanelor care suferă de diabet și boli de inimă.

Utilizare

Uleiul de măsline Agoureleo se recomandăl a fi consumat crud (nesupus prelucrării termice). El este potrivit pentru salate, legume gătite la aburi, paste, pește sau simplu, cu pâine caldă sau prăjită (se stropește felia de pâine prăjită cu ulei și se presară deasupra condimentul preferat).

Producător: Mănăstirea Ormylia, Halkidiki, Grecia

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite