Vegan Style Food Maioneza BIO fara oua din lapte de soia cu ghimbir si lamaie Vegan Style 200g

Maioneza BIO fara oua din lapte de soia cu ghimbir si lamaie Vegan Style 200g
39,78 lei

Nu este in stoc

Descriere Maioneza BIO fara oua din lapte de soia cu ghimbir si lamaie Vegan Style 200g de la Vegan Style Food

Aceasta maioneza cu ghimbir si lamaie, fara oua si fara lapte este o alternativa excelenta la maioneza traditionala si nu contine gluten.

Este un produs de calitate inalta, are o textura fina si un gust special de care te vei indragosti. Ghimbirul este unul dintre alimentele minune pentru sanatatea organismului.

Un adevarat remediu natural impotriva gripei si a racelii. Stimuleaza functia digestiva si ajuta la reducerea inflamatiilor. Este de asemenea recomandat in dietele pentru slabit.

Aceasta maioneza este foarte potrivita alaturi de legume crude sau gatite la gratar, burgeri vegetali, preparate din carne si diverse garnituri de cartofi. In plus, rafineaza perfect sosurile pentru salate.

Este un produs natural si usor care poate fi folosit inclusiv in perioada postului. 

Compozitie: Bautura din soia* 49%(apa, soia 8%), ulei de floarea soarelui*, suc de lamaie* 6%, ghimbir* 3%, otet de mere*(contine sulfiti), sare, mustar*, stabilizator: guma de guar. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1504kj/404kcal, grasimi 38.6g din care acizi grasi saturati 4.7g, glucide 4.4g din care zaharuri 0.6g, proteine 1.9g, sare 1.3g.

Beneficii: Aceasta maioneza cu ghimbir si lamaie, fara oua si fara lapte este o alternativa excelenta la maioneza traditionala si nu contine gluten.

Ghimbirul este unul dintre alimentele minune pentru sanatatea organismului. Un adevarat remediu natural impotriva gripei si a racelii. Stimuleaza functia digestiva si ajuta la reducerea inflamatiilor. Este de asemenea recomandat in dietele pentru slabit.

Utilizare produs: Aceasta maioneza este foarte potrivita alaturi de legume crude sau gatite la gratar, burgeri vegetali, preparate din carne si diverse garnituri de cartofi. In plus, rafineaza perfect sosurile pentru salate.
Este un produs natural si usor care poate fi folosit inclusiv in perioada postului.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite