Apicola Costache Miere Tei Costache 275 gr

Miere Tei Costache 275 gr

Disponibil la comanda online

SKU 10348
8,34 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Miere Tei Costache 275 gr de la Apicola Costache

Miere Tei Costache, Apicola Costache, 275 gr

Miere Tei Costache - are aroma cea mai placuta si cea mai puternica dintre toate tipurile de miere. Este recunoscuta drept calmant psihic, somnifer, anafrodiziac.

Beneficii:

  • este una din cele mai bune și mai apreciate sortimente de miere din lume, fiind bogată în vitamine (în special vitamina B1).
  • are proprietăți antiinflamatorii și antiseptice și din această cauză este utilizată atât pentru a trata răceli, tuse sau bronșite
  • calmează stările nervoase, fiind recomandată persoanelor care suferă de stres și insomnii, înlăturând stările de oboseală.

Copiilor sub un an nu li se administreaza deloc miere de albine, acestia fiind extrem de sensibili la anumite microorganisme care se pot dezvolta in miere - e drept, in cazuri extrem de rare - si care produc boli grave (la care adultii sunt imuni).


Miere Tei Costache 275 gr - producator Apicola Costache se regaseste in categoria Apicole si face parte din oferta magazinului online de produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Miere de tei.

Administrare

Copiilor intre 1 si 3 ani li se administreaza 2-4 lingurite de miere pe zi, iar celor intre 3 si 6 ani li se dau 4-6 lingurite de miere pe zi.
Copiii peste sase ani pot consuma pana la 8 lingurite de miere de albine, adolescentii pana la 15 lingurite de miere (echivalentul a 70 de grame), iar adultii - 20 de lingurite pe zi (echivalentul a 100 g).

  • General
    • Apicole
      Miere

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apicola Costache: Apicola Costache a fost înființată în anul 2005 din dorința de a duce mai departe dragostea și priceperea pentru apicultură a lui Mos Costache. Mierea de albine comercializată sub numele de Moș Costache provine atât din stupina proprie, cât și de la apicultori atent selectionați și verificați, pentru a respecta standardelede calitate.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social