Apidava Miere de castan 250 gr

Miere de castan 250 gr

Disponibil la comanda online

SKU 17688
29,02 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Miere de castan 250 gr de la Apidava

Această varietate de miere are culoarea chihlimbarului întunecat, aroma este intensă, înțepătoare, un pic amăruie. Ramâne în stare lichidă pentru o lungă perioadă de timp. Ca produs alimentar este consumată în combinație cu diverse sortimente de brânză.

Acestă miere este recomandată în tratarea următoarelor tipuri de afecțiuni: boli de stomac, boli intestinale, afecțiuni renale, decongestionarea ficatului și a prostatei, osteoporoza. Trebuie să fiți atenți însă că miere de castan sălbatic contribuie la creșterea tensiunii arteriale.

Țara de origine: Franța

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apidava: Apidava poate fi considerata azi, cetatea mierii, locul unde se produce de 25 ani, doar miere de calitate superioara, un produs 100% pur, obtinut doar pe cale naturala, preponderent din flora variata a Podisului Transilvaniei dar si a altor zone melifere din Romania, si cu o calitate garantata. Experienta de peste 25 de ani a Dl. Victor Mates – cel care a infiintat compania in 1992 – in obtinerea, selectarea si sortarea mierii de calitate, a modului de pastrare, ambalare si promovare a produselor, a dus la pozitionarea produselor apicole Apidava pe locul 1 in preferintele consumatorilor.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social