Apiland Fagure cu miere poliflora 200 gr

Fagure cu miere poliflora 200 gr
26,90 lei

Nu este in stoc

Descriere Fagure cu miere poliflora 200 gr de la Apiland

Fagure cu miere poliflora Apiland, 200 gr

Fagure cu miere poliflora - este un produs apicol pur şi foarte complex. Nefiind supus niciunui tip de procesare, acesta îşi păstrează intacte toate proprietăţile benefice*:

 • intăreşte imunitatea
 • ameliorează afecţiunile respiratorii
 • combate afecţiunile stomacului
 • imbunătăţeşte sănătatea cavităţii bucale
 • energizează şi înlătură oboseala.

Ce este fagurele de miere? Fagurele cu miere este unul dintre cele mai pure şi mai complexe produse apicole, utilizat atât ca aliment, cât şi ca remediu natural împotriva afecţiunilor respiratorii, anemiilor, asteniei sau problemelor stomacului. Nefiind supus niciunui tip de procesare, fagurele de miere îşi păstrează intacte toate proprietăţile benefice (antifungice, antibacteriene, antioxidante).

Acesta este un amestec de mai multe produse apicole: miere, polen, propolis şi ceară, astfel compoziţia acestuia este una foarte complexă. Mierea din fagure conţine proprietăţi superioare, având un aport mare de vitamine, mai ales vitamina A şi retinol, precum şi alte substanţe active care, prin masticaţie, se transferă în organismul nostru. Mierea crudă polifloră din interiorul fagurelui este asimilată foarte ușor de organism, oferind energie și întărind sistemul imunitar. Aceasta conține vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc), minerale (Fe, Ca, Mg, Bor – ajută la sintetizarea vitaminei C), enzime, acizi organici, glucoză și fructoză.

Beneficiile fagurelui de miere:*

 • fagurele cu miere, prin mestecare, curăţă dinţii, dezinfectează cavitatea bucală, vindecă gingiile inflamate şi ajută la eliminarea tartrului. De aceea, mestecarea fagurilor cu miere este foarte utilă în tratarea gingivitei şi parondontozei.
 • prin aportul important de nutrienţi pe care îl aduce organismului, fagurele cu miere ajută la fortificarea sistemului imunitar şi previne astfel apariţia răcelilor sau gripei.
 • fagurele cu miere este foarte util şi în tratarea afecţiunilor respiratorii (sinuzite, bronşite, rinite, inflamaţia gâtului), ajutând în special la refacerea mucoasei aparatului respirator.
 • fagurele cu miere reprezintă un excelent tonic pentru copii, bătrâni, gravide sau persoanele aflate în perioada de recuperare după o boală sau operație. De asemenea, acesta calmează sistemul nervos, combate oboseala, astenia sau nevrozele.
 • fagurele cu miere ajută de asemenea la diminuarea acidității gastrice și la tratarea ulcerului, calmând durerile de stomac. Ceara fagurelui acţionează ca un pansament gastric şi va reduce senzaţia de arsură.

De reținut! În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză.


Fagure cu miere poliflora 200 gr - producator Apiland se regaseste in categoria Apicole si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Miere polifloră 100% naturală, fagure.

Administrare

Se recomandă mestecarea a 4 celule de fagure de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Ceara rezultată se poate înghiţi sau arunca. Pentru rezultate optime, recomandăm administrarea în cure de cel puţin 6 săptămâni.

 • General
  • Apicole
   Miere

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apiland:

APILAND va propune produse apicole in forma lor pura, cruda, neprelucrata, asa cum ne sunt oferite de natura. In felul acesta, orice produs are o eficienta terapeutica maxima. Produsele apicole Apiland sunt alimente vii cu proprietati terapeutice extraordinare: mierea, polenul, pastura, laptisorul de matca, propolisul.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social