Miere poliflora Apiland 500 gr

Miere poliflora Apiland 500 gr

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 4885
24,09 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Convalescenta Constipatie Produse alimentare Apicole
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Miere poliflora Apiland 500 gr de la Apiland

Miere poliflora, Apiland, 500 gr

Miere poliflora - este un aliment înzestrat cu proprietăţi curative și cosmetice deosebite, fiind recoltată din regiunile deluroase ale Transilvaniei.

Are următoarele beneficii:

 • stimulează pofta de mâncare
 • echilibrează procesul de digestie
 • acționează benefic asupra ficatului și inimii
 • crește nivelul de hemoglobină din sânge
 • stimulează vindecarea rănilor.

Ce este mierea crudă? Termenul de ”miere crudă” sau ”miere vie” este utilizat atunci când vorbim despre mierea extrasă la rece și aflată în starea ei naturală, fără a fi încălzită. Mierea crudă ApiLand este o miere naturală, pură, neprocesată termic, păstrându-și astfel intacte și vii enzimele și vitaminele care-i conferă calitățile nutritive și beneficiile. Mierea crudă este o sursă de sănătate pentru organism, proprietățile sale curative și cosmetice fiind apreciate și recunoscute de specialiști. Nici un aliment nu este perfect, însă mierea crudă se apropie mult de acest atribut datorită conținutului bogat de substanțe nutritive și antioxidanți. Însă, pentru a nu-și pierde din beneficii, mierea trebuie consumată în forma ei pură, fără a fi procesată termic sau chimic. Dacă este încălzită la temperaturi mai mari de 40 grade Celsius, mierea își pierde o mare parte din proprietățile terapeutice. Procesul de cristalizare este natural, fiind o dovadă certă a faptului că mierea nu a fost prelucrată termic. Dacă o preferi în stare lichidă, o poți topi în baie de apă încălzită până la maximum 40 de grade Celsius. Mierea crudă este considerată un aliment foarte valoros, fiind indicată în alimentația bătrânilor, copiilor, femeilor gravide sau care alăptează, sportivilor, având efectul de a crește rezistența la efort fizic și intelectual și de a energiza organismul în cazuri de surmenaj, oboseală, astenie. Mierea crudă are diferite arome și variate culori în funcție de florile din care provine, însă indiferent de originea florală, mierea crudă are puternice efecte energizante, antiinflamatorii și antimicrobiene. În plus, fiecare sortiment în parte are calitățile sale specifice

Beneficiile mierii crude poliflore:

 • deși există în rândul consumatorilor o falsă impresie că mierea crudă polifloră este de o calitate inferioară comparativ cu alte sortimente de miere, acest lucru nu este adevărat. În realitate, medicii apiterapeuți și specialiștii o recomandă ca fiind o miere ”completă”, datorită faptului că aceasta este obținută din nectarul mai multor specii de plante, îmbinând puterea terapeutică a acestora.
 • tocmai de aceea, mierea crudă polifloră este mai bogată în vitamine și săruri minerale decât mierea monofloră. Mierea crudă polifloră conține vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc), minerale (Fe, Ca, Mg, Bor – ajută la sintetizarea vitaminei C), enzime, acizi organici și hormoni, glucoză și fructoză.
 • are un gust aromat și foarte dulce care poate să difere în funcție de florile din care provine. Culoarea poate să varieze de la galben deschis până la oranj sau maro cu reflexe rubinii de chihlimbar.
 • este recomandată în special copiilor și vârstnicilor, având o mulțime de efecte benefice sănătății. Mierea crudă polifloră are proprietăți antiseptice, antibacteriane și antiinflamatorii, întărind totodată sistemul imunitar.

Mierea crudă polifloră este eficientă în ameliorarea și tratarea diferitelor afecțiuni:

 • stimulează pofta de mâncare - mai ales la copii, datorită conținutului ridicat de vitamine și minerale
 • echilibrează procesul de digestie - previne indigestia sau constipația. În plus, are o acțiune diuretică, stimulând eliminarea toxinelor din organism.
 • acționează benefic asupra ficatului și a inimii - îmbunătățește circulația sanguină și menține ficatul bine hrănit, asigurând o rezervă optimă de glicogen necesară organismului
 • stimulează creșterea producției de globule roșii din sânge și implicit crește nivelul de hemoglobina datorită conținutului mare de fier
 • combate oboseala fizică și psihică
 • previne demineralizarea oaselor și stimulează creșterea acestora datorită nivelului crescut de calciu
 • stimulează vindecarea rănilor, arsurilor și cicatricelor - se aplică miere crudă pe bandajele folosite.

Țara de proveniență: România

De reținut! O miere prelucrată termic se găsește întotdeauna în stare lichidă. În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză.


Miere poliflora 500 gr - producator Apiland se regaseste in categoria Apicole si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

 

Compozitie / Prospect

Varietatea polenului din care provine, ii confera acestui sortiment si un continut bogat in vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc) si minerale (Ca, Mg, Fe, Bor – ajuta la sintetizarea vitaminei C).

 • General
  • Apicole
   Miere
  • Afectiuni
   Convalescenta
   Constipatie

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apiland:

APILAND va propune produse apicole in forma lor pura, cruda, neprelucrata, asa cum ne sunt oferite de natura. In felul acesta, orice produs are o eficienta terapeutica maxima. Produsele apicole Apiland sunt alimente vii cu proprietati terapeutice extraordinare: mierea, polenul, pastura, laptisorul de matca, propolisul.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite