Prisaca Transilvania Miere Polen Laptisor de Matca 200 gr
Descriere Miere Polen Laptisor de Matca 200 gr de la Prisaca Transilvania
Miere Polen Laptisor de Matca, Prisaca Transilvania, 200 gr
Miere Polen Laptisor de Matca - intareste imunitatea. Folosindu-se de calitatile unice ale laptisorului de matca, suplimentul alimentar este destinat atat prevenirii unor afectiuni, dar in primul rand intaririi imunitatii. Iata cateva din proprietatile materiilor prime ce intra in componenta sa:
Laptisorul de matca contine:
- apa; proteine, amino-acizi esentiali (intreaga gama); glucide 11 %; acizi grasi (5%); vitamina B5 (150-250 mg %); calciu, magneziu, sodiu, potasiu, zinc, cupru, fier, mangan, vitamine diverse (A, B1, B2, B6, B12, D, E, K). Laptisorul de matca are probabil cea mai mare concentratie de vitamina B5 (antioxidant puternic) dintre toate produsele naturale cunoscute.
Polenul contine:
- substante indispensabile vietii ca: aminoacizi (metionina, valina, jizina, cistina, glutamina etc.) care accelereaza functionarea ficatului si implicit dezintoxicarea organismului; grasimi si mai ales acizi nesaturati – linol, acid linolic, acid arahidonic. – care joaca un rol important in prevenirea arterosclerozei fermenti, hormoni, vitamine, flavonoizi. necesari organismului, pentru marirea puterii de rezistenta.
- polenul contine de 20 de ori mai multa vitamina A decat morcovul, si tot asemenea provitamina A. Un gram de polen contine suficienta rutina pentru a asigura prevenirea hemoragiilor la nivelul crierului, inimii sau retinei. Vitamina E reduce partial afectiunile provocate de bioxidul de carbon si de bioxidul de sulf, gaze atat de periculoase pentru oraseanul zilelor noastre. Suplimentarea cu polen a regimului alimentar adauga organismului substante de baza ale acizilor nucleici, realizandu-se astfel o moderna terapie celulara necostisitoare.
- polenul mai contine: minerale importante, ca fierul si magneziul, Numeroase microelemente, multa lecitina si in special acizi nucleici.
Mierea contine:
- apa, zaharuri nereductoare, gome si dextine, substante minerale, proteine, acizi organici, fermenti,vitamine, hormoni, in total 435 de substante organice.
- principalele vitamine regasite in miere sunt cele din complexul B, iar in cantitate mai mica vitaminele C, A, D, si K. Acizii organici: gluconic, fosforic, formic, lactic, citric etc., cu un rol deosebit in functionarea organismului uman.Substantele minerale,: potasiul, magneziul, fosforul, clorul, calciul, sodiul, sunt prezente sub o forma biologica usor asimilabila de organism.Dintre care cele mai importante enzime prezente in miere amintim :amilaza, invertaza, catalazele, lipaza.
Mod de utilizare: ingerarea este bine sa se faca dimineata, pe stomacul gol si cu jumatate de ora inainte de mesele principale. Este indicat sa se mestece foarte bine, pentru a se amesteca in saliva, pana cand compozitia devine fluida, ceea ce ii sporeste efectul alimentar si terapeutic. Cu cat se tine mai mult timp in gura, cu atat elementele sale nutritive sunt mai bine asimilate.
Nu se administreaza copiilor cu varsta sub 1 an.
Contraindicat in: enterocolita, diaree; obezitate; exces de colesterol si lipide in sange; diabet zaharat; hiperexcitabilitate sexuala; ateroscleroza cerebrala avansata si manie; tulburari glicoregulatorii; insuficienta pancreatica exocrina; persoanelor gastrectomizte (carora li s-a indepart total sau partial stomacul afectat de cancer); persoanelor cu anumite tulburari alergice precum si celor a caror tiroida, rinichi si testicule sunt hiperactive.
Acest supliment poate sta īn frigider fara nici o problema pentru 12 luni; totusi, ca la orice alt aliment, de īndata ce recipientul este deschis, este bine sa se consume continutul cāt mai repede posibil.
Miere Polen Laptisor de Matca 200 gr - producator Prisaca Transilvania se regaseste in categoria Apicole si face parte din oferta magazinului online de produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro
Administrare
Adulti: de 2-3 ori pe zi cate o lingura. Copii: de 2-3 ori pe zi cate o lingurita. Se recomanda 2-4 cure pe an (cate o luna la inceput de trimestru). Efectele cele mai intense apar in cazul unui consum zilnic si constant, pe perioade cuprinse intre 14 si 30 de zile.-
- ApicoleMiere
- AfectiuniImunitate
-