Miere de Tei Eco SZASZ ILYES 950 Grame

Miere de Tei Eco SZASZ ILYES 950 Grame

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 18845
54,77 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Miere de Tei Eco SZASZ ILYES 950 Grame de la SZASZ ILYES

Miere de Tei Eco SZASZ ILYES 950 Grame

Este produsul pădurilor de tei din Dobrogea unde albinele noastre sunt transportate în transhumanță. Culoarea este variată, de la un galben deschis până la culoarea galbenă a chichlimbarului, gustul este foarte caracteristic, puțin amăruie, mirosul caracteristic de floarea de tei.

Cristalizează relativ încet. Cristalele sunt de dimensiuni mai mari, albe, câteodată stratificate, în partea superioară cristale mai mari, în mijloc cristale mai fine, în partea de jos sub formă fluidă de culoare mai închisă.

Are un efect de ameliorare la simptomele de răceală (tuse, bronșită) datorită conținutului în uleiuri volatile și în farnezolină. Datorită conținutului in colină, împiedică depunerea de grăsimi ăn organism, prevenind sclerozele vaselor sanguine.

Este o miere cu un puternic efect antimicrobian. Este recomandată în stări de nervozitate, neliniști, în tratamentul insomniilor. ( Pentru a obține un efect calmant și o stare de odihnă înaite de culcare, se recomandă consumarea unei linguri de miere de tei amestecat în lapte de vacă călduță, pe care vom consuma cât se poate de încet).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite