Apicoltura Casentinese Miere BIO de portocal Casentinese

Miere BIO de portocal Casentinese

Disponibil la comanda online

SKU 16103
74,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Miere BIO de portocal Casentinese de la Apicoltura Casentinese

Mierea bio de portocal Apicoltura Casentinese, este un produs de calitate superioara, provenit din agricultura ecologica certificata. Mierea de portocale este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate produse uniflorale din intreaga lume. Culoarea ei este foarte clara: de la aproape incolora pana la un galben pal cand este sub forma lichida si de la alb pana la bej deschis in forma cristalizata. Nota senzoriala este autentica pentru florile din care provine mierea insa poate fi asimilata si ca un mixt de arome de flori de caprifoi, paducel sau pepene galben.

Gustul este in mod normal dulce, cu o usoara aciditate si aroma este foarte intensa. Este o miere excelenta pentru consum si bineinteles ca se poate folosi ca si ingredient minune in diversele retete de preparate dulci sau sarate. Mierea, are in general proprietati energetice recunoscute, datorita continutului natural de zaharuri, usor asimilabile si care joaca un rol antiinflamator, datorita prezentei de enzime naturale. Certificare ecologica producator IT-BIO-006. Produs in Italia. - 

Compozitie: Miere din flori de portocal*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1370kj/322kcal, grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 80g din care zaharuri 80g, proteine 0.6g, sare 0.1g.

Beneficii: Mierea are in general proprietati energetice recunoscute datorita continutului natural de zaharuri usor asimilabile, dar si rol antiinflamator datorita prezentei de enzime naturale.

Utilizare produs: Nota senzoriala este autentica pentru florile din care provine mierea insa poate fi asimilata si ca un mixt de arome de flori de caprifoi, paducel sau pepene galben. Gustul este in mod normal dulce, cu o usoara aciditate si aroma este foarte intensa. Este o miere excelenta pentru consum si bineinteles ca se poate folosi ca si ingredient minune in diversele retete de preparate dulci sau sarate.

Mierea are in general proprietati energetice recunoscute datorita continutului natural de zaharuri, usor asimilabile si care joaca un rol antiinflamator datorita prezentei de enzime naturale.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite