Bauck Hof Mix pentru tort cu crema de branza fara gluten 385 g

Mix pentru tort cu crema de branza fara gluten 385 g

Disponibil la comanda online

SKU 20428
36,39 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Mix pentru tort cu crema de branza fara gluten 385 g de la Bauck Hof

Mix pentru tort cu crema de branza fara gluten 385 g, Bauck Hoff

Mix pentru tort bio cu crema de branza FARA GLUTEN este un adevarat rasfat. In functie de modul in care va plac cel mai mult aceste prajituri magice usoare, puteti adauga fructe si puteti varia sucul pentru topping de fructe, puteti coace baza sau lasati-o necoapta, puteti crea deserturi magic delicioase sau puteti dezvolta propriile idei cu amestecul nostru de prajituri.

Oricine isi poate face acum propriul tort cu noile mixuri de coacere pentru prajituri bio. Minunatele creatii de prajituri pot fi create in cel mai scurt timp, fie ele clasice sau vegane. Pentru amestecurile de copt si mixuri prajituri Bauckhof, folosim doar ingrediente din cultivarea biodinamica si cultivarea organica controlata. Aditivii, ajutoarele de productie sau amelioratorii de aroma nu intra in punga cu noi. De aceea, prajiturile au gust autentic.

Caracteristici produs bio:
Origine si calitate
Tara de prelucrare: Germania
Tara de ambalare: Germania
Produs bio: Da
Sigilii de stat: Sigiliu organic, sigla ecologica a UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / Agricultura non-UE
Ce standard este indeplinit: Demeter
Alte criterii si etichete de calitate: fara gluten a DZG, vegan - Europ. Uniunea Vegetariana

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bauck Hof: Bauck Hof - in anul 1932, cand termeni precum eco si bio nu erau inca cunoscuti de catre populatie, pionierul Eduard, cunoscut sub numele de Opa“ (bunicul) Bauck, a pus bazele unei intreprinderi ce avea ca obiect de activitate agricultura biologica dinamica. Astazi, 3 generatii ale familiei Bauck traiesc si muncesc in cadrul celor 3 ferme detinute de familie situate in zona Lüneburger Heide din nordul Germaniei. Pornind de la ideea initiala a lui Opa Bauck, in anii `60 cei 5 copii ai sai au pus bazele unor  proiecte Demeter. Din anul 1970 fermele bunicului Bauck s-au transformat intr-un veritabil centru de productie si comercializare a unor materii prime provenite din agricultura Demeter. Astazi firma are angajate peste 100 de persoane care se ocupa de buna functionare a fermelor.  Cu cele 2 mori si cele 5 lini de asamblare, compania produce pentru piata germana, dar si pentru cea internationala, produse organice si Demeter cum ar fi : faina, musli si amestecuri de copt.
 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite