Bauck Hof Sirop din sfecla de zahar 450g

Sirop din sfecla de zahar 450g

Disponibil la comanda online

SKU 20425
24,86 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sirop din sfecla de zahar 450g de la Bauck Hof

Pentru siropul nostru de sfecla de zahar Bauckhof, folosim materii prime Demeter care nu sunt produse doar intr-o cultura biologica controlata, ci intr-o cultivare regionala biodinamica. Ingrasaminte organice si plante medicinale promoveaza in special fertilitatea naturala si vitalitatea pamantului si a plantelor.

Utilizare:
Folositi ca o crema tartinabila, la clatite, pentru a indulci toate produsele lactate, pentru deserturi si pentru coacere. Siropul de sfecla Demeter are o aroma deosebit de blanda si pura. Un gust usor prajit se datoreaza continutului ridicat de minerale.
Siropul nostru de sfecla Demeter este produs usor, sirop obtinut integral din sucul de sfecla fara adaugarea de agenti chimici. In primul rand, sfecla este spalata cu apa limpede, incalzita in abur, fiarta moale si tocata. Asa-numita bezea este presata, sucul rezultat este evaporat in vid si ingrosat usor in sirop.

Productie:
In anii 1960, numarul total de produse ecologice, producatori si comercianti cu amanuntul era inca mic. Gama nu a fost completa. Produsele organice din regiunea noastra erau uneori comercializate inca ca produse conventionale, deoarece nu existau oportunitati de vanzare pentru produsele ecologice.

Sfecla noastra de zahar creste in nordul Germaniei in ferme biodinamice Demeter, la care avem parteneriate de lunga durata. Nu se folosesc pesticide chimice sau ingrasaminte in cultivarea biodinamica, astfel incat siropul de sfecla de zahar organic Bauckhof ramane pur in mod natural.

In siropul de sfecla de zahar Demeter zaharul nu este continut izolat, ci in legatura organica cu minerale, vitamine, fier si potasiu.

Scopul nostru: agricultura 100% ecologica. Cu fiecare pachet de sirop de sfecla de zahar bio, va asigurati ca tot mai mult teren este cultivat biodinamic si salvat de pesticide. Bun pentru fermieri, bun pentru clima, bun pentru noi toti.

General
Fara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fara utilizarea conservantilor si a aditivilor. Analiza reziduurilor aditivilor individuali.

Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Germania
Tara de procesare: Germania
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE
Organismul de inspectie organica: DE-ÖKO-001
Ce standard este indeplinit: demeter
Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bauck Hof: Bauck Hof - in anul 1932, cand termeni precum eco si bio nu erau inca cunoscuti de catre populatie, pionierul Eduard, cunoscut sub numele de Opa“ (bunicul) Bauck, a pus bazele unei intreprinderi ce avea ca obiect de activitate agricultura biologica dinamica. Astazi, 3 generatii ale familiei Bauck traiesc si muncesc in cadrul celor 3 ferme detinute de familie situate in zona Lüneburger Heide din nordul Germaniei. Pornind de la ideea initiala a lui Opa Bauck, in anii `60 cei 5 copii ai sai au pus bazele unor  proiecte Demeter. Din anul 1970 fermele bunicului Bauck s-au transformat intr-un veritabil centru de productie si comercializare a unor materii prime provenite din agricultura Demeter. Astazi firma are angajate peste 100 de persoane care se ocupa de buna functionare a fermelor.  Cu cele 2 mori si cele 5 lini de asamblare, compania produce pentru piata germana, dar si pentru cea internationala, produse organice si Demeter cum ar fi : faina, musli si amestecuri de copt.
 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite