Produse fara gluten

Produse fara gluten - gama diversificata de produse potrivite pentru un regim alimentar special

Glutenul impiedica absorbtia substantelor nutritive si poate produce simptome precum balonare, discomfort abdominal si probleme digestive. De aceea, excluderea acestei proteine din alimentatie este inevitabila in cazul persoanelor cu intoleranta. Magazinul nostru online iti pune la dispozitie o gama diversificata de produse fara gluten, cu ajutorul carora pot fi prevenite simptomele neplacute cauzate de diversele afectiuni asociate cu glutenul, precum si alte produse alimentare, cum ar fi fructe uscate si crude, inclusiv produse bio organice.

In ciuda acestor restrictii alimentare, acum ai posibilitatea sa pregatesti o masa fara gluten pentru intreaga familie sau o gustare rapida si sanatoasa, alegand dintr-o gama diversificata de produse alimentare fara gluten. In plus, iti poti satisface oricand pofta de dulce cu ajutorul biscuitilor si dulciurilor fara gluten.

 

Alimente fara gluten - ingrediente atent selectionate pentru o alimentatie echilibrata

Pentru un stil de viata sanatos si echilibrat, persoanele cu sensibilitate sau intoleranta la gluten sunt nevoite sa excluda complet din alimentatie aceasta proteina. Aceste aspect poate fi foarte dificil pentru unele persoane fiindca glutenul se gaseste in mod natural in cereale precum grau, secara sau orz. Pentru a avea o alimentatie cat mai diversificata, dar fara a include proteina respectiva in meniu, pe site-ul putereaplantelor.ro sunt disponibile produse bio fara gluten, printre care faina fara gluten si cereale fara gluten. Cu ajutorul lor poti pregati mesele de zi cu zi fara grija ca preparatele consumate iti pot afecta sanatatea.

Bucura-te de o gama larga de produse fara continut de gluten, create special pentru nevoile tuturor celor care urmeaza o dieta stricta sau pentru cei in cautare de optiuni alimentare mai sanatoase.

Produse fara gluten - Descopera oferta de produse de pe Puterea Plantelor


Produse de Produse fara gluten
  
10,39 lei
  
11,36 lei
  
12,75 lei
  
12,75 lei
  
14,64 lei
-20% Top vanzari
  
18,76 lei
15,01 lei
  
15,02 lei
  
16,17 lei
Cosul este gol
Nu ai produse favorite