Aghoras Argint coloidal AquaNano Ultra 80ppm 480 ml

Argint coloidal AquaNano Ultra 80ppm 480 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13147
78,68 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Argint coloidal AquaNano Ultra 80ppm 480 ml de la Aghoras

Argint coloidal AquaNano Ultra 80ppm, Aghoras, 480 ml

Argint coloidal AquaNano Ultra 80ppm - este un produs exceptional, datorita concentratiei ridicate de argint,  avand particule cu dimensiunea medie de 0,5-5nm. Datorita particulelor reduse ca dimensiuni, eficienta sa este foarte ridicata, iar gustul este usor metalic.

Culoarea usor aurie a argintului coloidal Ultra este un indicator al caracterului cristalin al particulelor de dimensiuni reduse, specific unor sortimente de argint coloidal obtinute pe cale electrica. 

 Atentie! In cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compozitia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). Depunerile pot aparea sub forma de flocoane, foite, particule, reprezentand un procent foarte mic (1-2%) din cantitatea totala. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloza (cafea) atunci cand continutul flaconului este la final. 

Totodata, in anumite conditii, este posibila modificarea culorii argintului coloidal. Acest fenomen nu afecteaza semnificativ proprietatile argintului coloidal.


Argint coloidal AquaNano Ultra 80ppm 480 ml - producator Aghoras se recomanda pentru Gripa / Raceala si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Apa distilata, argint 80ppm.

Administrare

Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi, dupa necesitati. Nu se va bea direct din recipient.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social