Plantavorel Gripec V 40 tablete

Gripec V 40 tablete

Disponibil la comanda online

SKU 7475
30,56 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Gripec V 40 tablete de la Plantavorel

Gripec V, Plantavorel, 40 tablete

Gripec V - adjuvant in tratamentul si profilaxia gripei, in tratamentul tusei iritative de origine respiratorie.

Contine: echinacea, cimbrisor de camp, patlagina, maces.


Gripec V 40 tablete - producator Plantavorel se recomanda pentru Gripa / Raceala si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Pulberi vegetale din iarba de echinacea (Echinacea sp.), iarba de cimbrisor de camp (Thymus serpyllum), frunza de patlagina (Plantago sp.), fructe de maces (Rosa canina) si excipienti de comprimare.Contine lactoza si amidon din porumb.

Administrare

Intern, la adulti: 4-6 tablete pe zi, intre mese, timp de minim 7 zile; copii peste 3 ani:in prima zi ½ tableta de 4-5 ori pe zi, administrate la 3 ore , dupa care se administreaza cate ½ tableta de 3 ori pe zi, minim 7 zile. In cazul epidemiilor gripale, profilactic se administreaza la adulti 3 tablete pe zi, iar la copii peste 3 ani cate ½ tablete de 3 ori pe zi, minim 7 zile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Plantavorel: PLANTAVOREL - producator roman, este o unitate de marca in domeniul cercetarii si fabricarii produselor fitoterapeutice, suplimentelor alimentare , produselor nutritionale, cosmetice si de uz balnear din plante medicinale, aromatice. Produsele Plantavorel sunt prezente pe piata romaneasca si internationala, fiind apreciate si la concursurile internationale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social