Nasirus Sinus Hot Drink 10plicuri PLANTEXTRAKT

Nasirus Sinus Hot Drink 10plicuri PLANTEXTRAKT

Disponibil la comanda online

SKU 18591
45,79 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Sinuzita Gripa / Raceala
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Nasirus Sinus Hot Drink 10plicuri PLANTEXTRAKT de la PlantExtrakt

Nasirus Sinus Hot Drink 10plicuri de la PLANTEXTRAKT

Inflamatia cailor respiratorii poate afecta atat mucoasa nasului, gatului, traheei, bronsica, cat si mucoasa sinusurilor. Sanatatea mucoasei nasului si a sinusurilor este importanta pentru un bun confort respirator.

Ingredientele naturale din compozitia Nasirus Sinus Hot Drink contribuie la sanatatea mucoasei din caile respiratorii:

Extractul din flori de Soc si extractul de Menta sustin sanatatea tractului respirator, pentru un bun confort respirator si reduc inflamatiacailor respiratorii in mod natural.

Extractele din Cimbru de camp, Lumanarica si Verbina calmeaza iritata si protejeaza mucoasa din caile respiratorii.

Extractul de Andrographis, Vitamina C si Zinc ajuta la sustinerea imunitatii naturale a organismului. Contribuie la cresterea rezistentei organismului, sprijinind mecanismul natural de aparare, in special la nivelul cailor respiratorii superioare.

Vitamina C impreuna cu Zincul contribuie si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente: acid ascorbic 44,00 mg, extract din flori de Soc 4:1 (Sambucus nigra) 25,00 mg, extract de Verbina 4:1 (Verbena
officinalis), 20,00 mg, gluconat de zinc 17,42 mg, extract de Menta 4:1 (Mentha piperita) 10,00 mg, extract de Lumanarica 4:1
(Verbascum thapsus) 10,00 mg, extract de Andrographis 4:1 (Andrographis paniculata) 10,00 mg, extract de Cimbru de camp 4:1 (Thymus vulgaris) 10,00 mg; excipienti: zaharoza, concentrat de lamaie, aroma de lamaie (cod de aroma:336-183), acid citric
anhidru (E330), croscarmeloza sodica (E468), mentol, saruri de magneziu ale acizilor grasi (E470b).

Valoare energetica: 73,22 kJ/plic respectiv 17,5 kcal/plic.

Mod de administrare:

Copii peste 6 ani: 1 plic pe zi.
Adulti si copii peste 12 ani: 2 plicuri pe zi.

Mod de preparare: pulberea dintr-un plic Nasirus Sinus Hot Drink se dizolva/amesteca intr-o cana de apa calda si se obtine o bautura cu gust si aroma placute, de lamaie si menta. Pentru o doza completa, se consuma imediat intreaga cantitate de bautura rezultata. Atentie la temperatura lichidului! Inainte de a consuma, asteptati sa se raceasca pana la temperatura corpului.

Atentionari: Nu se recomanda persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

A nu se Iasala indemana si la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata siun stil de viata sanatos.Produsul nu contine substante cu potential alergenic.

Conditii de pastrare ale produsului: A se pastra la temperaturi sub 25°C, ferit de lumina.

Produs in Polonia

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre PlantExtrakt: LABORATOARELE PLANTEXTRAKT au o experienţă de peste 20 de ani in prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice si medicamente homeopatice. Gama de produse Plantextrakt cuprinde produse fitoterapice originale, extracte din plante, gama Polygemma, tincturi.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite