Fulgi de baie cu magneziu BFG (750 grame), BetterYou

Fulgi de baie cu magneziu BFG (750 grame), BetterYou
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Mama si copilul

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Fulgi de baie cu magneziu BFG (750 grame), BetterYou de la BetterYou

Fulgi de baie cu magneziu BFG, 750 grame, BetterYou

Fulgii de baie cu magneziu, uneori numiti saruri de baie de magneziu, sunt o forma foarte concentrata de suplimentare cu magneziu, conceputa pentru a fi adaugata la baie.

Ingrediente: Fulgi de clorura de magneziu hexahidrat, bule care pocnesc in apa (zahar, sirop de glucoza, lactoza (din lapte), dioxid de carbon, unt de cacao), Lavandula angustifolia (ulei de lavanda), linalol.

Calitate minerala garantata: 46% MgCl2, pana la 0.8% KCI, pana la 0.1% CaCl2, pana la 0.6% MgSO2, pana la 0.9% NaCI, pana la 51% H2O.

Cum sa ii folositi:

Baie: Adaugati 250g fulgi de magneziu in cada cu apa.

Baia picioarelor: Adaugati 150g fulgi de magneziu in aproximativ 5 litri de apa.

Este recomandat ca baia cu magneziu sa devina un ritual, un moment de relaxare, de 2- 3 ori pe saptamana.

Depozitare

Fulgii de magneziu sunt foarte higroscopici si absorb umezeala din aer foarte repede daca lasati ambalajul desfacut. Dupa desfacerea ambalajului pastrati continutul in pungi inchise ermetic ferit de umezeala.

Avertismente

Atentie! DOAR PENTRU UZ EXTERN! Evitati contactul cu ochii. Nu folositi pe piele crapata sau pe rani deschise. Nu lasati la indemana copiilor.

Ati putea experimenta o usoara senzatie de furnicatura in urma aplicarii initiale. Acest lucru se datoreaza faptului ca absorbtia are loc imediat si se estompeaza in urma utilizarilor repetate.

Senzatia de furnicaturi

La aplicarea initiala, puteti experimenta o usoara senzatie de furnicaturi. Acest lucru poate indica niveluri scazute de magneziu si este rezultatul absorbtiei de viteza mare a magneziului prin pori. Aceasta senzatie va trece cu utilizarea regulata.

 

Fabricat in Marea Britanie.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre BetterYou: Fondata de Andrew Thomas in 2006, BetterYou a fost prima companie din lume care a dezvoltat un magneziu aplicat in mod topic si spray-ul oral nutritional a fost pionier in dezvoltarea de produse in acest domeniu. BetterYou este specializat in suplimentarea de nutrienti care au fost subreprezentati sau pur si simplu omisi datorita dietei noastre moderne si a stilului de viata. BetterYou ofera o serie de suplimente nutritionale dezvoltate impreuna cu echipa de cercetare in farmacie si farmacologie de la Universitatea Cardiff, condusa de Dr. Charles Heard. Aceste produse maximizeaza livrarea de nutrienti si absorbtia ulterioara in organism, pentru un beneficiu mai mare.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite