Emulsie protectie solara copii spf50 FaviSol 150ml - FAVISAN

Emulsie protectie solara copii spf50 FaviSol 150ml - FAVISAN

Disponibil la comanda online

SKU 20130
22,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Emulsie protectie solara copii spf50 FaviSol 150ml - FAVISAN de la Favisan

Emulsie Protectie Solara Copii Fps 50 ofera protectie maxima pielii sensibile a copiilor impotriva radiatiilor UVA.

Soarele emana lumina pe pamant, iar o parte din aceasta consta in raze UV invizibile. O expunerea repetata si neprotejata la ultraviolete (UV) poate provoca leziuni la nivelul pielii, leziuni oculare, poate suprima sistemul imunitar si duce la aparitia melanomului – cel mai sever tip de cancer de piele.

Copiii au nevoie de soare si petrec, de obicei, foarte mult timp in aer liber. Din aceasta cauza, ei au mereu nevoie de protectie impotriva radiatilor UV nocive, iar pielea lor trebuie protejata de fiecare data cand ies din casa.

Emulsia protectie solara pentru copii cu SPF 50 ofera protectie maxima pielii sensibile a copiilor impotriva radiatiilor UVA/UVB, in special in primele zile de expunere la soare.

Formula sa delicata contine extract de musetel, catina, morcov, untul de cacao bio, ulei de cocos bio, miere, vit. E, zinc si beta-caroten. Aceste ingrediente normalizeaza metabolismul cutanat si neutralizeaza radicalii liberi, prevenind eficient arsurile si uscarea pielii.

Contine:

  • muşeţel,
  • cătină,
  • morcov,
  • unt de cacao bio,
  • ulei de cocos bio,
  • miere,
  • vit. E,
  • zinc beta-caroten

Oferă protecţie maximă pielii sensibile, în special în primele zile de expunere la soare. Este calmantă, reconfortantă, radioprotectoare, normalizează metabolismul pielii. Anihilează radicalii liberi. Are efect emolient şi nutritiv, asigură bronzarea uniformă şi nu deshidratează pielea.

Mod de folosire:

Se aplică înainte de expunerea la soare cu 30 de minute şi după fiecare baie prin masaj usor. Este rezistentă la apă. Intre orele 11-17 evitaţi expunerea la soare.

Ingrediente:

  • aqua, glycerin, paraffinum liquidum, petrolatum, cetearyl alcohol, sterinum, Hippophae rhamnoides, zinci oxydum, cacao butter*, Matricaria chamomilla, Daucus carota, mel , kaolin, potassium sorbate, aroma, nucifera oil*, beta-caroten, tocopherol (vit. E) * ingrediente provenite din agricultura biologică

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite