PRO NUTRITION No-X Arginine-Ornithine 600 ml Blood Orange & Apple

No-X Arginine-Ornithine 600 ml Blood Orange & Apple

Disponibil la comanda online

SKU 22895
8,31 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse pentru sportivi
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere No-X Arginine-Ornithine 600 ml Blood Orange & Apple de la PRO NUTRITION

NO-X Arginine & Ornithine este formula lichidă perfectă pentru cei care vor să își îmbunătățească performanțele fizice și să susțină dezvoltarea musculară. Combinația de L-Arginină și L-Ornitină stimulează producția de oxid nitric, îmbunătățind astfel circulația sângelui și crescând aportul de nutrienți și oxigen către mușchi. Această formulă lichidă este ușor de administrat și este ideală pentru sportivii care doresc să își maximizeze rezultatele și să își accelereze recuperarea după antrenamente intense.

Beneficii:

Îmbunătățirea Performanței: L-Arginina stimulează producția de oxid nitric, care dilată vasele de sânge, îmbunătățind circulația și crescând aportul de oxigen și nutrienți către mușchi.
Energie și Rezistență: Combinația de L-Arginină și L-Ornitină ajută la creșterea energiei și a rezistenței în timpul antrenamentelor intense.
Recuperare Rapidă: Susține recuperarea rapidă după antrenamente, reducând oboseala musculară și promovând regenerarea țesuturilor.

Ingrediente Cheie:

L-Arginină: Un aminoacid esențial care stimulează producția de oxid nitric, îmbunătățind circulația sângelui și performanța musculară.
L-Ornitină: Un aminoacid care ajută la eliminarea toxinelor din organism și susține procesul de regenerare musculară.

Ingrediente: apă necarbogazoasă filtrată, corector de aciditate (acid citric), suc de mere 2% (din concentrat), L-arginină, L-ornitină, emulsie cu aromă de portocale roșii (apă potabilă, stabilizatori: gumă arabică, esteri glicerici ai răşinilor din lemn, aromă, coloranți: galben portocaliu S, azorubină, acid citric), conservanți (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu), suc de lămâie 0,5% (din concentrat), aromă, îndulcitori (sucraloză, glicozide de steviol din stevia). Conținutul de galben portocaliu S și azorubină poate afecta activitatea și atenția copiilor!

Condiții de păstrare și utilizare: A se păstra într-un loc răcoros, uscat și ferit de lumina directă a soarelui. După deschidere, se păstrează la frigider și se consumă în decurs de 1-2 zile. A se consuma de preferinţă înainte de data expirării înscrisă pe capac.
Atenționări! Consumul produsului nu poate înlocui o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Culoarea și gustul produsului pot suferi modificări în timpul depozitării (datorită conținutului ridicat de aminoacizi), însă acest lucru nu indică deteriorarea produsului. A nu se consuma de către minori, femei însărcinate sau care alăptează!
Alergeni: Produs într-o unitate care procesează şi proteine din lapte.

Consumați ca atare, maxim 600-1200 ml pe zi (1-2 sticle pe zi), înainte sau în timpul antrenamentului.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite