Aboca Prostyron Advanced 60 capsule

Prostyron Advanced 60 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 12238
72,02 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Prostyron Advanced 60 capsule de la Aboca

Prostyron Advanced, Aboca60 capsule

Prostyron Advanced - cu Xanurin Complex molecular natural pe baza de Palmier-pitic pentru sustinerea fluxului urinar, Ceai-Verde, Afin-american si Seminte de struguri.

Prostyron Advanced se caracterizeaza prin prezenta inovatorului complex molecular natural Xanurin, constituit din diferite substante naturale precum lipidosteroli (acizi grasi si fitosteroli), polifenoli, procianidine si flavonoide, care provin din Palmier-pitic, Afin-american, Seminte de struguri si Ceai-Verde.

In special pentru Palmier-pitic, util pentru mentinerea functiei urinare normale la barbati si pentru imbunatatirea fluxului urinar. Cercetarea Aboca a dezvoltat un extract exclusiv care se caracterizeaza nu numai prin continutul de lipidosteroli ci si de polifenoli.

Xanurin contine, de asemenea, Ceai-Verde, extract de Seminte de struguri, care sustine membrana celulara impotriva actiunilor distructibile ale radicalilor liberi, si extract de Afin-american.

Formula este completata de uleiuri esentiale de Cajeput si Ienupar cu actiune antioxidanta.

Atentionari: nu se recomanda utilizarea de catre femeile aflate la varsta fertila si de catre persoane de ambele sexe la varsta prepubescenta.


Prostyron Advanced 60 capsule - producator Aboca se recomanda pentru Prostatita si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Palmier-pitic (Serenoa repens) pulbere din fructe*, Gelatina (capsula), Palmier-pitic (Serenoa repens) extract liofilizat din fructe*, Struguri (Vitis vinifera) extract liofilizat din seminte*, Ceai-Verde (Camelia sinensis) pulbere din frunze*, Guma de Acacia*, Afin-american (Vaccinium macrocarpon) extract sec din boabe*, Cajeput (Melaleuca leucadendron) ulei esential, Ienupar (Juniperus communis) ulei esential.
*ingredient continut in Xanurin
Per 3 capsule:
Xanurin Complex molecular 1439 mg;
Titrat in acizi grasi 12,5% 180 mg;
Titrat in procianidine totale exprimate drept clorura de cianidin 3,75% 54 mg compus din:
Palmier-pitic, concentrat total din fructe (pulbere + extract liofilizat) 1224 mg;
Afin-american, extract sec din boabe 36 mg;
Struguri, extract liofilizat din seminte 90 mg;
Ceai-Verde, pulbere din frunze 89 mg;
Cajeput, ulei esential 0,58 mg;
Ienupar, ulei esential 0,58 mg.
Contine cafeina (2,67 mg/3 capsule).

Administrare

Se recomanda consumarea a 3 capsule pe zi, inainte de masa, dimineata sau seara. Produsul poate fi utilizat pentru perioade indelungate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Aboca: Produse naturiste de la ABOCA-Italia sunt suplimente alimentare obtinute prin cercetare stiintifica (botanica, fitochimie, genetica, clinica, tehnologie) si cercetare ecologica. ABOCA investeste in cercetare, inovare si calitatea produselor. Firma Aboca considera ca plantele medicinale sunt remedii naturale pentru sanatatea oamenilor. Produsele Aboca se adreseaza adultilor si copiilor. Aboca- Inovatie pentru sanatate.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social