Himalaya Himplasia 60 tablete

Himplasia 60 tablete

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 2084
29,05 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Himplasia 60 tablete de la Himalaya

Himplasia, Himalaya, 60 tablete

Himplasia - are urmatoarele efecte:

  • efect favorabil asupra simptomelor asociate hiperplaziei benigne de prostata (HBP)
  • reduce volumul urinar rezidual
  • scade frecventa urinarilor nocturne
  • diminueaza senzatia de golire incompleta a vezicii
  • contribuie la reducerea in volum a prostatei, amelioreaza fluxul urinar si creste cantitatea de urina eliminata

Himplasia trebuie folosit cu precautie in cazul persoanelor cu hipertensiune.

Contine:

Tribulus terrestris (Coltii babei): are un rol important in sanatatea tractului genito-urinar. Actiunea sa diuretica ajuta la reducerea volumului urinar rezidual. Are proprietati antibacteriene, prevenind astfel infectiile urinare.

Caesalpinia bonducella (Nuca de Bonduc): are actiune antibacteriana, antitumorala si antioxidanta. Prin actiunea sa antimicrobiana previne infectiile tractului urinar asociate de obicei hiperplaziei benigne de prostata din cauza stagnarii urinei.

Areca catechu (Nuca de betel/Nuca de Areca): are un efect puternic antioxidant, benefic in managementul hiperplaziei benigne de prostata. Inhiba dezvoltarea bacteriilor E.Coli, Candida albicanis si C. Tropicalis, datorita proprietatilor sale antibacteriene si antifungice. Proprietatile sale antihipertensive reduc intensitatea simptomelor asociate hiperplaziei de prostata.

Asparagus Racemorus (Varietate de sparanghel): are actiune antiinflamatoare, benefica in terapia hiperplaziei benigne de prostata si reduce dimensiunea prostatei.Radacinile au proprietati antibacteriene care sunt eficiente impotriva bacteriilor E.Coli, Shigella disenteriae si a altor bacterii.

Crataeva nurvala (Trei frunze zburdalnice): este eficenta in terapia hiperplaziei benigne de prostata si a infectiilor urinare cronice. Are efect antioxidant, benefic in managementul HBP.


Himplasia 60 tablete - producator Himalaya se recomanda pentru Prostatita si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Tribulus terrestris (pulbere) 140 mg,
Caesalpinia bonducella (pulbere) 120 mg, Areca catechu (pulbere) 100 mg, Asparagus racemosus (pulbere) 80 mg,
Crataeva nurvala (pulbere) 80 mg,
Akika pishti (pulbere) 80 mg

Administrare

Dozaj: 1/2 tb de 2 ori pe zi. Hiperplazia benigna a prostatei necesita administrarea Himplasia pe termen lung. Evaluarea raspunsului la terapia cu Himplasia trebuie personalizat cu monitorizarea potrivita a urodinamicii. Este indicata consultarea medicului specialist pentru stabilirea unui dozaj potrivit.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Himalaya: HIMALAYA este o companie din India ce joaca un rol important in transpunerea stiintei Ayurveda in intreaga lume. Portofoliul Himalaya detine 200 de produse: suplimente alimentare pentru copii si adulti, cosmetice naturale adulti, cosmetice naturale pentru copii si geluri din plante. Produsele herbominerale Himalaya reprezinta combinatii complexe de plante si minerale
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social