Protectie hepatica copii

Hepatoprotector pentru copii - produs conceput pentru a proteja sanatatea ficatului

Ficatul este o parte a corpului uman cu un rol foarte important: detoxifiaza, descompune grasimile si proteinele, produce bila pentru digestia grasimilor, sintetizeaza o varietate de proteine, stocheaza vitamine si minerale, metabolizeaza hormonii. Ingrijirea ficatului este vitala la orice varsta, de aceea extrem de utile sunt produsele de protectie hepatica pentru copii. Hepatoprotectorul pentru copii sprijina functia hepatica normala, previne leziunile ficatului, ajuta la regenerarea tesutului hepatic afectat, fiind extrem de benefic si in prevenirea bolilor de acest fel.

Protectie hepatica pentru copii - pentru eliminarea substantelor toxice din organism

Putereaplantelor.ro este partenerul de incredere al tuturor parintilor care vor sa se ingrijeasca de sanatatea ficatului celor mici, prevenind astfel problemele pe termen lung. Aici vei gasi hepatoprotectoare pentru copii din diferite plante benefice, precum si produse pentru alimentatia bebelusilor, produse pentru imunitatea copiilor sau vitamine si minerale pentru copii, de calitate si la preturi accesibile.

Siropul hepatoprotector pentru copii combate efectele nocive ale diferitelor toxine ce provin din alimentatia dezechilibrata, stilul dezordonat si stresul cotidian, avand in componenta diferite ingrediente de calitate, care favorizeaza mentinerea structurii normale a ficatului si stimuleaza imunitatea organismului. Siropurile hepatoprotectoare pentru copii impiedica incarcarea cu grasimi a ficatului, imbunatatesc apetitul si digestia si determina eliminarea secretiilor din vezica biliara. Gustul este unul placut si simplu de administrat, indiferent ca este vorba despre bebelusi sau copii mai mari. Sustine buna functionare a ficatului micutului tau cu produsele de protectie hepatica pentru copii de pe site-ul nostru! 

Protectie hepatica copii - Descopera oferta de produse de pe Puterea Plantelor


Produse de Protectie hepatica copii
  
32,52 lei
  
43,96 lei
Bio Vitality
  
54,41 lei
  
56,28 lei
  
100,01 lei
Bio Vitality
  
102,56 lei
  
20,87 lei
  
23,25 lei
Institutul Apicol
  
31,59 lei
  
33,79 lei
  
56,67 lei
  
55,69 lei
  
58,86 lei
75,07 lei
  
92,70 lei
  
95,06 lei
  
136,84 lei
Cosul este gol
Nu ai produse favorite