Adams Vision Colagen cu acid hialuronic pulbere vanilie 600 gr

Colagen cu acid hialuronic pulbere vanilie 600 gr

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 16815
130,61 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Pudra
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Colagen cu acid hialuronic pulbere vanilie 600 gr de la Adams Vision

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a dinților, a gingiilor, a pielii a sistemului ososs și a ligamentelor, Magneziul contribuie la menținerea sănătății sistemului osos, a dinților, la echilibrul electrolitic și la funcționarea normală a sistemului osos.

INGREDIENTE: pulbere de colagen hidrolizat de bovine, maltodextrină, carbonat de calciu, gulconat de magneziu, aromă (dextroză, aromă de vanilie), acid hialuronic, acid ascorbic, acid citric, îndulcitor (sucraloză), colorant alimentar (dextroză, tartarzină E102)

MOD DE UTILIZARE: 1 porție (20g= 1 linguriță dozatoare) de pulbere dizolvată cu ajutorul unui shaker în 200ml de apă (lapte, ceai, după preferință) pe zi. A se consuma, de preferință, înainte de data marcată pe ambalaj. A nu se depăși doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic.

ATENȚIONARE: suplimentele alimentare nu ar trebui să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Produs interzis copiilor.

Prezentare: 600 gr.

COMPOZITIE PRODUS

 
Ingrediente Cantitate VNR*%
Calciu 800.00 mg 100
Vitamina C 80.00 mg 100
Magneziu 24.00 mg 6
Acid hialuronic 100.00 mg **
Colagen hidrolizat de bovine 10.00 mg **
* (VNR) *Valori Nutritionale de referinta cf.Reg.nr. 1169/2011
** Valoarea Nutritionale de referinta nu este stabilita

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite