Vitaking Taurina - 300g

Taurina - 300g

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 16541
58,96 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Taurina - 300g de la Vitaking

O cantitate semnificativa de taurina se regaseste in miocard, in globulele albe, in muschii scheletului, fiind si o componenta cheie a bilei, necesara pentru digerarea grasimilor, pentru absorbtia vitaminelor solubile in grasime si pentru controlul nivelului colesterolului din organism.

Aceasta poate fi utila persoanelor cu aterosleroza, edeme, tulburari de cord, hipertensiune sau hipoglicemie. Este vitala pentru corecta utilizare a sodiului, potasiului, calciului si magneziului si sa dovedit ca joaca un rol special in evitarea pierderilor de potasiu din muschiul inimii. Pierderea potasiului poate duce la aritmii cardiace potential periculoase. Ajuta la mentinerea echilibrului electrolitic al organismului si promoveaza sanatatea cardiovasculara, deosebit de importanta pentru sportivi.

Are efect protector asupra creierului, in special daca acesta este deshidratat. Se foloseste in tratamentul anxietatii, al epilepsiei, hiperactivitatii, al functionarii deficitare a creierului si in tratamentul apoplexiei.

Se gaseste in concentratie de patru ori mai mare in creierul copiilor decat in cel al adultilor.

TAURINA - 300G  - SUPLIMENT NATURAL
Ingrediente active intr-o doza (1lingurita - 4g)                                                                                                                              Notificare: CRSP Cluj 3046/2022
Denumire Cantitate  VNR
Taurina 4000mg ***
Ingrediente: Taurina (99,5%), antiaglomerant: dioxid de siliciu (0,5%).

Doza zilnica recomandata: o portie - 4g.

Mod de administrare:se amesteca o lingurita de taurina cu  200 ml de apa sau suc natural. Nu se administreaza copiilor si femeilor in perioada de sarcina si alaptare. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de expunerea la soare sau la surse de caldura. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

 Producator: Vitaking KFT Ungaria, Veszprem, Loszrgyari ut 5.
Continut net: 300g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitaking: VITAKING este o firma romaneasca ce produce si importa peste 200 produse, cuprinzand marcile: Vitaking, Puritan's Pride si Swanson. Produsele Vitaking au un continut ridicat de substante active si cuprind: multivitamine, minerale, plante medicinale, suplimente naturale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite