Canah Pudra proteica de canepa 500 gr

Pudra proteica de canepa 500 gr

Disponibil la comanda online

SKU 10266
40,70 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Pudra proteica de canepa 500 gr de la Canah

Pudra proteica de canepa, Canah, 500 gr

Pudra proteica de canepa - proteină completă, fibre, vitamine şi minerale! 15 gr de proteină şi 6.3 gr de fibre într-o porţie de 30 gr de Pudră proteică de Cânepă Hemp Essentials.

Beneficii:

 • pudra Proteică de Cânepă Hemp Essentials conţine 50% proteină completă, cu toţi aminoacizii esenţiali, în proporţii diferite.
 • proteina din seminţele de cânepă este uşor de digerat, datorită compoziţiei sale speciale: 65% proteină globulară numită edestină şi 35% albumină şi este excelentă pentru întreţinerea, regenerarea şi creşterea masei musculare.
 • comparativ cu alte proteine din alte surse, proteina din pudra de cânepă este vegetală, nu este raportată cu efecte alergice şi nu conţine fitoestrogeni.
 • proteina din cânepă are un proces de absorție lent. Studiile arată că refacerea musculară durează între 24 – 48h; prin urmare, proteinele cu proces de absorție lentă sunt mult mai eficiente faţă de cele cu absorbţie rapidă, cum este cea din zer, în 30 de minute.
 • pudra proteică de cânepă Hemp Essentials este bogată în acizi graşi polinesaturati: Omega 3 şi 6, vitaminele B1, B3 şi B6 şi în minerale, precum fosfor, potasiu, magneziu, fier, zinc, cupru şi mangan.
 • combinaţia echilibrată dintre fibre şi proteine face Pudra Proteică de Cânepă Hemp Essentials o achiziţie excelentă pentru dietele vegane , vegetariene şi pentru cei care practică activităţi sportive.

100% fara alergeni, 100% fara conservanti, kosher, fara-OMG, vegan.

Descriere:

Pudra Proteică de Cânepă Hemp Essentials prezintă beneficiile sursei din care este preparată, a seminţelor de cânepă bogate în nutrienţi. Unul dintre cei mai preţioşi nutrienţi este proteina, reprezentând 50% din compoziţia acesteia. Proteina de cânepă este una dintre puţinele proteine vegetale ce conţine toţi amino-acizii esenţiali, pe care corpul uman nu poate să îi producă. De asemenea, are o concentraţie crescută de acizi graşi polinesaturati şi un raport optim între Omega 6 şi Omega 3 de 3:1. Acizii graşi alfa-linolenic (AAL, componentă Omega 3) şi linoleic (AL, componentă Omega 6) contribuie la menţinerea nivelului normal al colesterolului. Acest efect benefic este obţinut prin consumul zilnic de 2g acid alfa-linoleic (AAL) şi de 10g acid linoleic (LA). O porţie de 30g de Pudră Proteică de Cânepă oferă 15g proteină, 6.3g fibre, 2.1g grăsimi polinesaturate şi 1.6g carbohidraţi. Pudra Proteică de Cânepă ECO Hemp Essentials provine din culturi certificate ecologic, obţinute fără utilizarea substanţelor chimice, fără intervenţii genetice şi care se află în armonie cu natură şi mediul înconjurător. Pudra Proteică de Cânepă Hemp Essentials e un produs al Canah, realizat într-un sistem de management al siguranţei alimentare codificat ISO 22000 certificat de TÜV Rheinland. Produsul este impachetat în ambalaje cu certificare „food grade” (destinate ambalării produselor alimentare), care permit resigilarea prin inchiderea tip „fermoar”.

Produsul nu este recomandat copiilor.

Tabel Nutrițional     100g     %  CR¹ /100gr: 
Valoare energetică     1495 Kj     17,80%         
    358Kcal     17,90%         
Grăsimi     11g     15,70%         
    din care:               
    -acizi grași saturați     1,7g     8,50%         
    -acizi grași imononesaturați     2g             
    -acizi grași polinesaturați     7g             
Glucide     5,2g     2,00%         
     din care:                
    – zaharuri     41g     4,60%         
Fibre     21g             
Proteine     50g     100,00%         
Sare²     0,30g             
Vitamine și minerale         % din VNR¹         
Potasiu     1283mg     64%         
Fosfor     1782mg     255%         
Magneziu     805mg     215%         
Fier     14mg     100%         
Zinc     11mg     110%         
Cupru     1,4mg     193%         
Mangan     12mg     600%         
Tiamină (B1)     0,5mg     43%         
Niacină (B3)     39mg     246%         
Piridoxină (B6)     0,7mg     50%         
Omega 6     6g             
Omega 3     1,5g             
LA     5,4g             
ALA     1,2g             
Aceste valori pot varia datorită caracterului natural al materiei prime.

¹CR- Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400kj/2000kcal)
² Conținutul de sare este datorat exclusiv prezenței în mod natural a sodiului.
          
Profilul Aminoacizilor/ 100g (incl. amino acizii esențiali):
Acid Aspartic – 3,87g     Alanină – 3,03g     Triptofan – 0,54g
Acid Glutamic – 9,48g     Arginină – 5,62g     Izoleucină – 2,37g
Serină – 3,26g     Tirozină – 1,84g     Fenilalanină – 2,54g
Histidină – 2,34g     Valină – 2,72g     Leucină – 3,76g
Glicină – 3,12g     Cistină – 0,92g     Lizină – 2,34g
Treonină – 1,97g     Metionină – 1,32g.


Pudra proteica de canepa 500 gr - producator Canah se regaseste in categoria Pulberi organice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Pudra din seminte de canepa.

Administrare

Beneficiază de bogăția nutrienților pe care le oferă pudra proteică de cânepă Hemp Essentials! Fii creativ în prepararea unui număr infinit de shakeuri și smoothies cu pudra proteică de cânepă Hemp Essentials ce pot fi folosite înainte și după un efort fizic. Daca efortul este depus timp de mai multe ore, preparatul poate fi consumat si pe parcurs. Dacă eşti în căutarea unor idei de preparate cu pudră de cânepă, vezi secţiunea reţete (sub formă de link). Recomandăm un consum zilnic de 30g de Pudra proteica Hemp Essentials, pentru persoanele adulte active. Ca și în cazul altor produse naturale noi introduse pentru prima dată în alimentatie, sugerăm creșterea progresivă a cantitatii consumate zilnic, incepând cu o linguriță. Este important de menţionat că alimentaţia trebuie să fie în acord cu activităţile desfăşurate – efort fizic, efort intelectual, repaos. În funcţie de acestea fiecare îşi stabileşte necesarul de calorii, de proteine, de fibre etc. Astfel, consumul de Pudra proteică de cânepă Hemp Essentials trebuie adaptat la programul de alimentaţie al zilei. Un punct important de menţionat este consumul de referinţă zilnic pentru proteine (de orice tip) stabilit la 50g pe zi.
Păstrează produsul în loc uscat, ferit de razele soarelui iar după desigilare la frigider. Ambalajul este prevăzut cu un sigiliu încorporat, tip „fermoar”.

 • General
  • Specificatii
   Vegan (de post)
  • Afectiuni
   Efort fizic sustinut

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Canah: CANAH este din 2007 o firma romaneasca ce proceseaza doar seminte de canepa. Concentrarea pe o singura materie prima le-a permis sa devina foarte specializati pe fiecare aspect al procesului de productie, de la selectia semintelor de canepa, depozitarea, procesarea si pana la ambalarea lor. Gama de produse Canah contine produse naturale din canepa sau produse bio din canepa.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social