Iswari Superfood Portugal Maca bio sub forma de pulbere 250g

Maca bio sub forma de pulbere 250g

Disponibil la comanda online

SKU 15680
59,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Infertilitate la femei Oboseala Menopauza Osteoporoza
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Maca bio sub forma de pulbere 250g de la Iswari Superfood Portugal

Maca bio sub forma de pulbere,  Iswari Superfood Portugal, 250g

 

Maca bio sub forma de pulbere este un superaliment excelent pentru cresterea nivelului de energie, promovarea sanatatii mintale si echilibrarea sistemului hormonal. Ajuta la reglarea ciclului menstrual si la minimizarea simptomelor acestuia. In timpul menopauzei, maca poate reduce bufeurile, anxietatea si disfunctiile sexuale si chiar poate combate osteoporoza. Totodata, acest produs este bine cunoscut pentru stimularea libidoului si a spermatogenezei, crescand fertilitatea.

Maca este o radacina care creste in conditiile meteorologice extreme ale Anzilor din Peru. Aceste radacini se regasesc in aceasta pulbere foarte nutritiva care contine multe minerale, reprezentand o sursa importanta de hrana pentru peruanii indigeni timp de secole.

CONTINUTUL DE FIER - Contribuie la reducerea oboselii si epuizarii.

CONTINUTUL DE MAGNEZIU SI CALCIU - Contribuie la functionarea normala a metabolismului energetic.

CONTINUTUL DE ZINC - Contribuie la fertilitatea si reproducerea normala.

Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Produs in Portugalia.

Valori nutritionale medii per 100g: energie 1380kj/327kcal, grasimi <0.5g din care acizi grasi saturati <0.1g, carbohidrati 60.5g din care zaharuri 42g, fibre 18.4g, proteine 12g, sare 0.04g, calciu 262mg(32.8% din VNR), fier 5.8mg(41.4% din VNR), magneziu 319.3mg(85.1% din VNR), zinc 2mg(20% din VNR).

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

 

Maca bio sub forma de pulbere 250g  - producator Iswari Superfood Portugal se regaseste in categoria Produse alimentare-pulberi organice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Pulbere de maca*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate sa contina urme de nuci si seminte de susan, dar nu contine gluten.

Administrare

Se adauga 1 lingura(15g) pe zi in smoothie, sucuri, terci, iaurturi, deserturi si alte preparate alimentare.

  • General
    • Specificatii
      Produse Bio, organice
    • Afectiuni
      Infertilitate masculina
      Menopauza
      Oboseala
      Osteoporoza
      Infertilitate la femei

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Iswari Superfood Portugal: Iswari Superfood Portugal este o companie portugheza producatoare de alimente bogate in nutrienti, cu beneficii mari pentru sanatate (apa si vitamine care dizolva grasimile, saruri minerale si oligoelemente).Produsele sunt certificate de societate Vegana autorizata, sunt organice (cu origine controlata, contin numai materie prima care respecta normele Europene pentru produse organice-selectie riguroasa certificata pentru originea ei).Produsele Iswari nu contin substante periculoase pentru om, derivate din animale, soia, gluten sau zahar rafinat.Faptul ca nu contin gluten este certificat de APC – Portuguese Coeliac’s Association.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite