Iswari Superfood Portugal Pulbere proteica bio din mazare, 80% proteina 250g

Pulbere proteica bio din mazare, 80% proteina 250g

Disponibil la comanda online

SKU 15674
55,19 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Pulbere proteica bio din mazare, 80% proteina 250g de la Iswari Superfood Portugal

Pulbere proteica bio din mazare, 80% proteina, Iswari Superfood Portugal, 250g

 

Pulbere proteica bio din mazare, 80% proteina este o sursa sanatoasa de proteine.

Daca esti in cautarea unei surse de proteina ​​vegetala, urmezi o dieta vegana, suferi de alergii, intolerante alimentare sau pur si simplu cauti o suplimentare proteica pentru ca faci mult sport, atunci acest produs este perfect pentru tine.

Proteina din mazare este un supliment natural de proteine ​​sub forma de pulbere care poate fi preparat in cateva momente. Este cea mai buna alegere pentru cei care au nevoie de un aport suplimentar de proteine dar vor sa evite laptele, graul, glutenul, ouale si soia.

Poate te intrebi de ce sa alegi proteina de mazare, este simplu, deoarece contine toti aminoacizii de care ai nevoie intr-o proportie similara cu cea gasita in carne sau oua. Cu toate acestea, spre deosebire de proteinele animale, mazarea contine acizi grasi esentiali, acid folic, saruri minerale, vitamine si enzime care fac acest produs deosebit de digerabil si absorbabil.

Proteina de mazare este sanatoasa, organica, durabila, vegana si usor de digerat, dar mai presus de toate, este extrem de usor absorbita de catre corp si usor de preparat, fiind gata in doar cateva clipe.

Poti sa adaugi aceasta pulbere ca si ingredient intr-un smoothie, o bautura sau in orice fel de reteta culinara, atat gatita, cat si cruda.

Aroma sa este blanda si se potriveste foarte bine oricarei retete.

ESTE USOR DIGERABILA - Usor de digerat si simplu de preparat.

ESTE VERSATILA - Poate fi adaugata in orice mancare sau bautura datorita aromei sale blande.

ESTE USOR ABSORBABILA - Proteina ​​vegetala din mazare este recunoscuta pentru usurinta cu care este absorbita de catre organism.

SURSA DE ENERGIE - Ofera un impuls de energie instantaneu.

ESTE HIPOALERGENICA - Excelenta pentru oricine este intolerant la soia, oua si lactate.

NU CONTINE ZAHAR.

BENEFICA PENTRU SISTEMUL NERVOS - Datorita continutului bogat de vitamine B1 si B9.

OFERA IMUNITATE - Datorita continutului de vitamina C.

ESTE SURSA BOGATA DE ACID FOLIC.

SURSA DE PURINE - Nefiind indicata persoanelor care sufera de guta.

BOGATA IN SARURI MINERALE - Deoarece contine magneziu, fier, potasiu si calciu.

Preparare:

Daca doresti sa pregatesti o masa, o gustare sau o bautura bogata in proteine, a​dauga aproximativ 20-30g(2 lingurite) de proteine ​​din mazare.

Daca doresti sa imbogatesti o supa, facand-o hranitoare si energetica, amestecati proteina de mazare in supa fierbinte sau rece.

 

Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Produs in Portugalia.

Valori nutritionale medii per 100g: energie 1737kj/411kcal, grasimi 6.7g din care acizi grasi saturati 1.6g, carbohidrati 3.9g din care zaharuri <0.5g, fibre 3.6g, proteine 82g, sare 2.9g, calciu 163mg(20% din VNR).

Daca esti in cautarea unei surse de proteina ​​vegetala, urmezi o dieta vegana, suferi de alergii, intolerante alimentare sau pur si simplu cauti o suplimentare proteica pentru ca faci mult sport, atunci acest produs Iswari este perfect pentru tine.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

 

Pulbere proteica bio din mazare, 80% proteina 250g  - producator Iswari Superfood Portugal se regaseste in categoria Produse alimentare-pulberi organice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Administrare

20-30g pe zi
In caz de efort fizic se poate consuma cate 40g ca si supliment inainte si dupa exercitiile fizice.

  • General
    • Specificatii
      Produse Bio, organice
      Vegan (de post)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Iswari Superfood Portugal: Iswari Superfood Portugal este o companie portugheza producatoare de alimente bogate in nutrienti, cu beneficii mari pentru sanatate (apa si vitamine care dizolva grasimile, saruri minerale si oligoelemente).Produsele sunt certificate de societate Vegana autorizata, sunt organice (cu origine controlata, contin numai materie prima care respecta normele Europene pentru produse organice-selectie riguroasa certificata pentru originea ei).Produsele Iswari nu contin substante periculoase pentru om, derivate din animale, soia, gluten sau zahar rafinat.Faptul ca nu contin gluten este certificat de APC – Portuguese Coeliac’s Association.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite