Iswari Superfood Portugal Pulbere proteica bio din orez brun, 74% proteina 250g

Pulbere proteica bio din orez brun, 74% proteina 250g
56,39 lei

Nu este in stoc

Descriere Pulbere proteica bio din orez brun, 74% proteina 250g de la Iswari Superfood Portugal

Pulbere proteica bio din orez brun, 74% proteina, Iswari Superfood Portugal, 250g

 

Pulbere proteica bio din orez brun, 74% proteina contine proteine usor absorbabile si asigura cu usurinta necesarul de referinta al unui adult, fiind ideala pentru sportivi sau pentru persoanele care au o dieta vegetariana sau vegana.

Proteina din orez brun Iswari contine proteine ​​foarte absorbabile, 149% din necesarul de referinta al unui adult, fiind ideala pentru sportivi, in special pentru cei care au o dieta vegetariana sau vegana.

Proteina de orez este ideala pentru cei alergici la soia sau zer si datorita gustului neutru poate fi folosita ca si ingredient in supe, sucuri sau diverse bauturi pretabile in timpul activitatilor sportive.

Aceasta pulbere contine 74% proteine ​​vegetale absorbabile, este fara alergeni, fara gust, este o sursa bogata de aminoacizi, fiind ideala atat pentru sportivi cat si pentru persoanele in varsta cu deficiente nutritionale.

Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Produs in Portugalia.

Valori nutritionale medii per 100g: energie 1676kj/397kcal, grasimi 6.7g din care acizi grasi saturati 2.5g, carbohidrati 8.3g din care zaharuri <0.5g, fibre 2.8g, proteine 74.4g, sare 0.37g.

Aceasta pulbere contine proteine usor absorbabile si asigura cu usurinta necesarul de referinta al unui adult, fiind ideala pentru sportivi sau pentru persoanele care au o dieta vegetariana sau vegana.

Aceasta pulbere contine 74% proteine ​​vegetale absorbabile, este fara alergeni, fara gust, este o sursa bogata de aminoacizi, fiind ideala atat pentru sportivi cat si pentru persoanele in varsta cu deficiente nutritionale.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

 

Pulbere proteica bio din orez brun, 74% proteina 250g  - producator Iswari Superfood Portugal se regaseste in categoria Produse alimentare-pulberi organice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Pulbere proteica de orez*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate sa contina urme de nuci(migdale) si seminte de susan.

Administrare

Se recomanda consumul a 20-30g pe zi, aproximativ 2 lingurite, in diverse preparate alimentare, terci(porridge), iaurturi, deserturi sau shake-uri.
In caz de efort fizic se poate consuma cate 40g ca si supliment inainte si dupa exercitiile fizice.

  • General
    • Specificatii
      Produse Bio, organice
      Vegan (de post)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Iswari Superfood Portugal: Iswari Superfood Portugal este o companie portugheza producatoare de alimente bogate in nutrienti, cu beneficii mari pentru sanatate (apa si vitamine care dizolva grasimile, saruri minerale si oligoelemente).Produsele sunt certificate de societate Vegana autorizata, sunt organice (cu origine controlata, contin numai materie prima care respecta normele Europene pentru produse organice-selectie riguroasa certificata pentru originea ei).Produsele Iswari nu contin substante periculoase pentru om, derivate din animale, soia, gluten sau zahar rafinat.Faptul ca nu contin gluten este certificat de APC – Portuguese Coeliac’s Association.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite