Iswari Superfood Portugal Spirulina bio sub forma de pulbere 125g

Spirulina bio sub forma de pulbere 125g
45,59 lei

Nu este in stoc

Descriere Spirulina bio sub forma de pulbere 125g de la Iswari Superfood Portugal

Spirulina bio sub forma de pulbere, Iswari Superfood Portugal, 125g

 

Spirulina bio sub forma de pulbere este un aliment foarte nutritiv si un un foarte bun detoxifiant natural.

Contine 65.9% proteine ​​usor de absorbit de catre organism, mult mai rapid decat carnea rosie sau proteina din soia. Totodata este bogata in fier, calciu, zinc si acizi grasi esentiali.

Spirulina este o alga purificatoare bogata in proteine ​​si clorofila, numita in felul acesta dupa forma sa de spirala si este cunoscuta din cele mai vechi timpuri pentru valorile nutritive.

Spirulina Iswari este cultivata in lacurile cristaline din China unde a fost folosita de secole pentru proprietatile sale incredibile. Spirulina este o alga extrem de nutritiva si este cultivata in apele tropicale si subtropicale care au un pH ridicat si concentratii mari de carbonat si bicarbonat. Apele limpezi sunt oxigenate constant pentru a permite Spirulinei sa-si dezvolte toate proprietatile nutritive.

Pe langa faptul ca este o alga extrem de hranitoare si bogata in vitamine, Spirulina este si un detoxifiant natural foarte puternic si eficient. Spre deosebire de multe alimente detoxifiante, Sprirulina nu priveaza corpul de nicio substanta, hranindu-l in profunzime.

Totodata, ne ajuta sa ne purificam organismul, eliminand metalele grele si toate celelalte toxine care trebuie eliminate din corp.

Proprietati:

  • Detoxifica ficatul, colonul, rinichii si vezica biliara.
  • Este o sursa de vitamine A, B, C, E si K.
  • Are nivel ridicat de clorofila.
  • Este bogata in proteine​​(65.9%).
  • Este bogata in antioxidanti care reduc inflamatia.
  • Este o sursa de flavonoide, antioxidanti care imbunatatesc circulatia.
  • Contine polifenoli, antioxidanti antibacterieni si antiinflamatori.
  • Contine calciu, fier, magneziu, mangan si potasiu.
  • Oxigeneaza si alcalinizeaza corpul si tesuturile acestuia.
  • Promoveaza un nivel normal de pH in intestin, permitand proliferarii bacteriilor bune.
  • Imbunatateste digestia.
  • Colecteaza si elimina din organism metalele grele si toxinele.
  • Creste numarul de globule rosii.
  • Reface si stimuleaza sistemul imunitar.
  • Intareste muschii, glandele si sistemul nervos.
  • Este buna pentru piele, par, unghii si corpul ciliar.
  • Previne raceala si gripa.
  • Imbunatateste concentrarea.
  • Reduce senzatia de foame si usureaza respectarea unei diete cu continut scazut de calorii.

Preparare:

Poti prepara o bautura hranitoare si detoxifianta foarte simplu, prin adaugarea de 1 pana la 2 doua lingurite de pulbere de spirulina Iswari in smoothie-uri, sucuri de fructe sau lapte vegetal pentru a obtine o bautura revitalizanta si detoxifianta.

Este posibil sa observi unele reactii adverse usoare atunci cand incepi sa iei Spirulina insa nu iti face griji deoarece spirulina este sanatoasa si nu este daunatoare, astfel ca o senzatie usoara de greata sau miscari intestinale pot indica faptul ca organismul incepe sa se curete singur.

Aceste simptome sunt cunoscute sub numele de „criza vindecatoare”, corpul nostru propunandu-si sa ne anunte cand a inceput curatarea.

Avertisment:

Este posibil sa observi unele reactii adverse usoare atunci cand incepi sa iei Spirulina insa nu iti face griji deoarece spirulina este sanatoasa si nu este daunatoare, astfel ca o senzatie usoara de greata sau miscari intestinale pot indica faptul ca organismul incepe sa se curete singur.

Aceste simptome sunt cunoscute sub numele de „criza vindecatoare”, corpul nostru propunandu-si sa ne anunte cand a inceput curatarea.

In cazul rar de aparitie a simptomelor adverse sau daca efectul depurativ nu se opreste, intrerupeti consumul. Daca esti insarcinata/alaptezi, ai probleme cu tiroida sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti parerea unui doctor specialist inainte de utilizare. Pot aparea unele reactii depurative, precum accelerarea tranzitului intestinal si o usoara greata. Acest lucru ar trebui sa se ajusteze pe masura ce corpul se regleaza. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu trebuie utilizat ca substitut al unei diete variate. Nu depasiti doza recomandata.

 

Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Produs in Portugalia.

Valori nutritionale medii per 100g: energie 1364kj/326kcal, grasimi 1g din care acizi grasi saturati 0.5g, carbohidrati 13.1g din care zaharuri <0.1g, fibre 5.1g, proteine 65.9g, sare 0.9g, vitamina B6 0.66mg(47.1% din VNR), vitamina E 12.7mg(106% din VNR), calciu 332.5mg(42% din VNR), fier 83.2mg(594% din VNR), potasiu 1040mg(52% din VNR).

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

 

Spirulina bio sub forma de pulbere 125g - producator Iswari Superfood Portugal se regaseste in categoria Produse alimentare-pulberi organice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Pulbere de spirulina*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate sa contina urme de nuci si seminte de susan, dar nu contine gluten.

Administrare

Este indicat ca pentru prima saptamana sa iei 1 lingurita pe zi si din a doua saptamana sa iei 2 pana la 3 lingurite pe zi.

  • General
    • Specificatii
      Produse Bio, organice
    • Afectiuni
      Anemie
      Gripa / Raceala
      Imunitate
      Obezitate
      Pofta de mancare (reduce)
      Cure de Slabire
      Detoxifiere
      Indigestie
      Par, unghii si piele

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Iswari Superfood Portugal: Iswari Superfood Portugal este o companie portugheza producatoare de alimente bogate in nutrienti, cu beneficii mari pentru sanatate (apa si vitamine care dizolva grasimile, saruri minerale si oligoelemente).Produsele sunt certificate de societate Vegana autorizata, sunt organice (cu origine controlata, contin numai materie prima care respecta normele Europene pentru produse organice-selectie riguroasa certificata pentru originea ei).Produsele Iswari nu contin substante periculoase pentru om, derivate din animale, soia, gluten sau zahar rafinat.Faptul ca nu contin gluten este certificat de APC – Portuguese Coeliac’s Association.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite