Medica Nazomer Pan Virucidin spray nazal 30 ml

Nazomer Pan Virucidin spray nazal 30 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13889
14,58 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Viroze respiratorii Rinofaringita Sinuzita Rinita
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Nazomer Pan Virucidin spray nazal 30 ml de la Medica

Nazomer Pan Virucidin spray nazal, Medica, 30 ml

Nazomer Pan Virucidin spray nazal - asigura o protectie antibacteriana a caii principale de respiratie care are o mare expunere la mediul extern.

Spray-ul nazal are o combinatie unica de principii active selectate din plantele regasite in compozitia produsului printre care pelinul, Terminalia chebula, Propolis verde si ulei de oregano.

  • terminalia chebula si oregano au efect antiviral si sustin buna functionare a sistemului imunitar.
  • uleiul de oregano a fost recent dovedit avand o eficacitate mare la nivelul cailor respiratorii si ajutand la impiedicare proliferarii bacteriilor.
  • zincul are rol imunoprotector.

Lavajul nazal cu Nazomer Panvirucidin ajuta la protejarea organismului impotriva bacteriilor. Fiind un spray nazal pe baza de apa de mare, el nu produce dependenta.


Nazomer Pan Virucidin spray nazal 30 ml - producator Medica se recomanda pentru Rinita si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Pelin, Terminalia chebula, Propolis verde, Ulei de oregano.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite