Sampon restructurant intaritor aloe vera 250ml - EQUILIBRA

Sampon restructurant intaritor aloe vera 250ml - EQUILIBRA

Disponibil la comanda online

SKU 18393
26,26 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ingrijire par Sampon TELIOS CARE Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sampon restructurant intaritor aloe vera 250ml - EQUILIBRA de la Equilibra

Este foarte important să alegeți un produs de curățare a părului, în funcție de tipul și problemele acestuia. Deteriorarea, firele fragile și uscate au nevoie de un șampon regenerant, cu o compoziție puternică.

Equilibra Tricologica Aloe Vera Restructuring & Strengthening Shampoo este un șampon regenerant și întăritor, cu o compoziție bazată pe complexul de plante Phytosinergia, care include aloe vera și ulei de argan.

De asemenea, experții de la faimoasa marcă italiană Equilibra au inclus în formula șamponului ceramidele, iar parabenii și alte substanțe nocive sunt excluse din compoziție.

Uleiul de argan, care conține cantitatea maximă de antioxidanți puternici și vitamina E, ajută la restabilirea strălucirii sănătoase a fiecărui fir de păr, elimină firele aspre și secționarea firelor.

Aloe Vera hrănește firele cu substanțe nutritive și umiditate.

Împreună cu efectul ceramidelor, componentele naturale valoroase conferă parului elasticitate, netezime și rezistență, transformând chiar firele foarte slabe și subțiri.

Sampon restructurant intaritor aloe vera 250ml - EQUILIBRA , se regaseste in categoria Ingrijire par si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Mod de utilizare

Se aplică o cantitate mică de șampon pe părul umed, se spumează și se clătește.

Ingrediente

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Argania Spinosa Kernel Oil, Phospholipids Sphingolipids, C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate, Dipropylene Glycol, Polyquaternium 44, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycol Distearate, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Laureth-10, Cocamide MEA, Sodium Phytate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite