Indian Herbal Sampon cu ioni de aur si lamaie verde pentru par gras 200 ml

Sampon cu ioni de aur si lamaie verde pentru par gras 200 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19288
64,55 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Sampon Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sampon cu ioni de aur si lamaie verde pentru par gras 200 ml de la Indian Herbal

Sampon cu ioni de aur si lamaie verde pentru par gras 200 ml

Cum dobândește părul aspectul uleios? În interiorul fiecărui por al pielii, inclusiv al porilor de la nivelul pielii capului, se găsește o glandă sebacee. Aceasta secretă o substanță uleioasă, numită sebum, care dă părului aspectul natural strălucitor. Sebumul menține părul sănătos și mătăsos, împiedicându-l să devină uscat (deshidratat) și astfel să se rupă. Atunci când anumite glande sebacee produc sebum în exces, părul capătă un aspect uleios, inestetic.

Care sunt cauzele îngrășării părului?

Există mai multe motive care determină această situație, și care pot fi compensate folosind Șamponul Indian Herbal cu ioni de aur și extract de lămâie verde:

  • Modificările hormonale (de exemplu cele din timpul adolescenței, a sarcinii, etc.);
  • Modificările de temperatură sau umiditate din mediul ambiant;
  • Stilul de viață;
  • Clima din locul în care trăim;
  • Dieta nesănătoasă;
  • Îngrijirea neadecvată a părului;
  • Anumite medicamente pot, de asemenea, determina îngrășarea părului;

Ce conține acest șampon pentru păr gras?

Șamponul cu ioni de aur și lămâie verde este un șampon purificator și tonic. El are un parfum proaspăt, natural, grație uleiurilor esențiale de lămâie verde și bergamotă. Culoarea albastră a acestuia este data de extractul natural de flori de Clitoria Ternatea, care nu colorează părul.

Ioni de aur

Ionii de aur sunt considerați de către medicina tradițională indiană (Ayurveda) ca fiind unul dintre remediile cu cel mai puternic efect întineritor și regenerator.

Lămâie verde

Acidul citric din lămâia verde contribuie la îndepărtarea eficientă a sebumului acumulat la nivelul scalpului. Lămâia verde realizează aceasta fără a deshidrata firul de păr. Prin urmare, părul va căpăta un aspect strălucitor, luminos, fără însă a fi uleios. Lămâia verde conține în mod natural alfa hidroxi acizi, care determină exfolierea și îndepărtarea celulelor moarte de la nivelul pielii capului. Ea conferă astfel o senzație plăcută de prospețime și curățenie.

Substanțele active din lămâia verde favorizează, totodată, și închiderea porilor. Atunci când porii sunt închiși, nu este suficient spațiu pentru o cantitate mare de sebum sa se scurgă în afară. Astfel, întreaga lungime a firului de păr nu mai prezintă acel aspect gras, inestetic.

Extract de țelină

Extractul de țelină conține nutrienți care hrănesc foliculul pilos (partea care învelește rădăcina firului de păr). Astfel, acest sampon pentru par gras conferă părului o textură mai puternică, mai rezistentă.

Extract de Coada Șoricelului

Extractul de Coada Șoricelului are un efect antiinflamator, antiseptic și astringent asupra scalpului. Fiind bogat în saponine naturale și acizi grași, extractul are un puternic efect de curățire și îndepărtare a excesului de sebum, fără a fi prea agresiv sau usucător.

Extract de Urzică

Extractul de Urzică stimulează circulația și are o acțiune fortifiantă asupra vaselor fine de sânge aflate la nivelul scalpului, permițând astfel foliculilor sa primească o cantitate mai mare de oxigen și nutrienți. Din acest motiv, urzica reprezintă unul dintre cele mai vechi remedii folosite împotriva căderii părului.

Extract de Frunze de Nuc

Extractul de frunze de nuc are o concentrație ridicată (până la 10%) de compuși astringenți, numiți tanini. Aceștia au un efect constrictor asupra țesuturilor și astfel stimulează contracția glandelor sebacee, împiedicându-le să secrete o cantitate prea mare de sebum.

Acest sampon pentru par gras conține, de asemenea, uleiuri cu efect puternic regenerator, cum sunt cele de Cocos, Jojoba, Ricin, Sâmburi de Struguri, Măsline.

Recomandăm folosirea acestui șampon împreună cu Balsamul cu ioni de Aur și esență de Naranga.


 

Ingrediente: apă cu ioni de aur, uleiuri naturale saponificate: unt de shea (Butyrospermum parkii), unt de cacao (Theobroma cacao), ulei de cocos (Cocos nucifera), ulei de jojoba (Simmondsia chinensis), ulei de ricin (Ricinus communis), ulei de sâmburi de struguri (Vitis vinifera); coco-glucoside,  ulei de măsline saponificat și proteine din grâu (Pottasium olivoyl hydrolyzed & wheat protein), extract de propolis, fosfolipide si Glycine soja (phospholipids and glycine soja, soybean oil), extract de țelină (Apium graveolens), extract de coada-șoricelului (Achilea millefolium), extract de frunze de nuc (Juglans regia), extract de urzică (Urtica dioica), extract de flori de Clitoria ternatea, Vitamina E (tocopherol), retinyl palmitate, panthenol, ulei esențial de lămâie verde (Citrus aurantifolia), ulei esențial de bergamota (Citrus Bergamia), conservant natural certificat ECOCERT – Silver citrate (and) citric acid, sodium benzoate, potasssium sorbate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Indian Herbal: INDIAN HERBAL este importator al suplimentelor alimentare pe baza de plante indiene. Produsele Indian Herbal sunt 100 % naturale, obtinute dupa retete ayurvedice traditionale, ce isi dovedesc eficacitatea de mii de ani. Gama de produse Indian Herbal cuprinde capsule, produse cosmetice, pulberi, tablete din plante si uleiuri medicinale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite