Sampon detoxifiant cu moringa si aloe vera - Anti Pollution, Noah, 250 ml

Sampon detoxifiant cu moringa si aloe vera - Anti Pollution, Noah, 250 ml

Disponibil la comanda online

SKU 18088
51,35 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ingrijire par Sampon
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sampon detoxifiant cu moringa si aloe vera - Anti Pollution, Noah, 250 ml de la Noah

Sampon detoxifiant cu moringa si aloe vera - Anti Pollution, Noah, 250 ml

Potrivit tuturor tipurilor de par Gratie extractelor naturale din compozitie, samponul anti-poluare de la Noah curata eficient impuritatile si protejeaza parul importiva actiunii factorilor externi de mediu - mai ales a celor din mediul urban -dandu-i volum si stralucire.

Ingrediente cheie: Extract de seminte de Moringa – protejeaza parul de agresiunile mediului extern Suc de aloe barbadensis – frunzele de aloe contin un gel care actioneaza ca sursa de apa pentru planta. Acesta este bogat in substante pretioase, precum vitamine si aminoacizi. In cosmetica este utilizat gratie puterii sale hidratante. Proteinele de grau hidrolizate si acizii din nuca de cocos – dau volum si restructureaza firul de par. Au o putere buna de spumare, ideala pentru scalpul sensibil.  

Produsele NOAH au un PH intre 2.8 and 5.

Instructiuni de folosire: Aplica o cantitate potrivita de sampon si spala delicat parul si scalpul. Clateste cu apa calduta.

  INGREDIENTE: Aqua, Sodium coco-sulfate, Cocamidopropyl betaine, Aloe barbadensis leaf juice (*), Sodium cocoyl hydrolyzed wheat protein, Sodium olivamphoacetate, Moringa oleifera seed extract, Myristyl lactate, Glycerin, Decyl glucoside, Dicaprylyl ether, Glyceryl oleate, Parfum, Sodium chloride, Citric acid, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Tetrasodium glutamate diacetate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite