Aghoras Sapun lichid natural AquaNano Virgo cu aur coloidal 200 ml

Sapun lichid natural AquaNano Virgo cu aur coloidal 200 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13138
20,49 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sapun lichid natural AquaNano Virgo cu aur coloidal 200 ml de la Aghoras

Sapun lichid natural AquaNano Virgo cu aur coloidalAghoras, 200 ml

Sapun lichid natural AquaNano Virgo cu aur coloidal - si 7,5% uleiuri nesaponificate in exces. Sapunurile lichide AquaNano au in componenta lor doar uleiuri vegetale naturale: ulei de masline, care ii asigura emolienta deosebita, ulei de cocos, care hraneste si protejeaza pielea, dar totodata le da si o mare putere de spalare si spumare, chiar si in ape extrem de dure sau sarate, precum si ulei de ricin, care isi face simtita prezenta prin spumarea catifelata si proprietatile de ingrijire a pielii. Se poate utiliza in egala masura atat ca sapun de fata sau de maini, cat si ca gel de dus sau chiar ca sampon (mai ales pentru persoanele cu un par ceva mai scurt).

Avand un in mod natural un continut ridicat de glicerina, si totodata un procent ridicat de uleiuri nesaponifiate, aceste sapunuri sunt emoliente si hidratante. Datorita pHului ridicat 9-9,5), ele asigura o protectie naturala impotriva germenilor (chiar si atunci cand nu contin argint coloidal). Totusi, in anumite cazuri, pHul ridicat poate face ca dupa spalare pielea sa ramana usor uscata. Aceste sapunuri lichide nu contin nici un agent neutralizant (borax, acid citric, etc) pentru a le scadea pHul, mai ales pentru ca in acest fel nu este necesara adaugarea vreunui fel de conservant. De fapt, toate sapunurile traditionale, inclusiv cele renumite pentru calitatea lor, au pHul chiar mai mare de 10, in ciuda timpului foarte mare de maturare (minim 3 ani in cazul sapunurilor solide traditionale de Alep, un standard in calitate in ceea ce priveste sapunurile naturale traditionale).

Proprietatile de ingrijire a pielii sunt suplimentate de prezenta aurului coloidal.

Sapunurile AquaNano nu contin nici un fel de aditivi precum: coloranti (dioxid de titan), conservanti, chelatori (EDTA), detergenti (de origine naturala, precum glucozida de cocos sau alti detergenti de sinteza), spumanti (sodium lauryl sulphate - SLS), agenti de acoperire sau emulsifianti, etc.

Atentie! Mai ales in cazul in care sunt pastrate la temperaturi scazute (mai mici de 15 grade), sapunurile isi vor schimba culoarea si textura, capatand o culoare alb opalescenta. Acest fenomen este datorat uleiului de cocos utilizat (si, intr-o anumita masura, uleiului de masline). Este posibil totodata ca, mai ales intr-o astfel de situatie, sapunul sa se separe in straturi diferite. Aceste fenomene sunt naturale si nu modifica in vreun fel calitatile sapunului. Totusi, este recomandata agitarea usoara a acestuia inainte de utilizare, pentru o cat mai buna omogenizare.


Sapun lichid natural AquaNano Virgo cu aur coloidal 200 ml - producator Aghoras se regaseste in categoria Sapunuri naturale si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Aqua, Potassium Olivate, Potassium Cocoate, Potassium Ricinoleate, Oliva Europaea Unsaponifiables, Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis Oil, Aurum metallicum, Essential Oils.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite