Sapun Natural Cu Miere Si Cimbrisor 100gr APILAND

Sapun Natural Cu Miere Si Cimbrisor 100gr APILAND

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 20409
11,25 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Sapunuri naturale Ingrijire corp
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sapun Natural Cu Miere Si Cimbrisor 100gr APILAND de la Apiland

Sapun Natural Cu Miere Si Cimbrisor 100gr de la APILAND

Dublu răsfăț pentru pielea ta! Hidratare și prospețime într-un singur săpun natural, pentru ca tu să te bucuri de o piele sănătoasă și frumoasă!

Acest săpun vegetal are in compozitie miere de cimbrisor si uleiuri vegetale provenind de la anumite plante, înzestrate cu alese virtuți cosmetice. Mierea de cimbrisor hidratează pielea uscată, are efecte antiseptice și antivirale. Este foarte eficientă împotriva coșurilor.

Uleiurile volatile, precum si taninurile, substantele amare, continute de cimbrisor catifelează și oxigenează tenul.

Ceea ce il face remarcat este mirosul placut si aromat al cimbrisorului, care se pastreaza si dupa folosirea acestuia.

Săpunul cu miere de cimbrișor are proprietăți deosebite pentru piele, având în compoziția sa miere, lapte și uleiuri vegetale provenite de la anumite plante, toate acestea fiind înzestrate cu alese virtuți cosmetice.

Mierea de cimbrișor hidratează în profunzime pielea uscată, având efecte antiseptice și antivirale. Totodată, aceasta este foarte eficientă împotriva coșurilor. Uleiurile volatile conținute de cimbrișor, precum taninurile și substanțele amare, catifelează și oxigenează tenul. Săpunul cu miere de cimbrișor se remarcă și prin mirosul plăcut și aromat al cimbrișorului, care se păstrează și după folosirea acestuia.

Mierea de cimbrișor are numeroase beneficii asupra pielii. Iată câteva dintre acestea:

  • Hidratează în profunzime pielea uscată
  • Previne infecțiile și combate acneea
  • Este eficientă împotriva coșurilor
  • Catifelează și oxigenează tenul
  • Reglează secreția de sebum
  • Are un miros aromat, persistent.

Cea mai sănătoasă protecție pentru piele sunt produsele naturale, sau produsele obținute pe baza unor ingrediente naturale. Acestea asigură o piele hidratată, catifelată și frumoasă, chiar și în sezonul rece când pielea are tendința să se usuce, să fie mai sensibilă și mai puțin radiantă. Săpunurile naturale, spre deosebire de săpunurile obținute industrial, nu conțin conservanți și alte ingrediente care pot dăuna pielii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apiland:

APILAND va propune produse apicole in forma lor pura, cruda, neprelucrata, asa cum ne sunt oferite de natura. In felul acesta, orice produs are o eficienta terapeutica maxima. Produsele apicole Apiland sunt alimente vii cu proprietati terapeutice extraordinare: mierea, polenul, pastura, laptisorul de matca, propolisul.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite