Techir Sapun natural cremos pentru dus cu namol si pudra de brad

Sapun natural cremos pentru dus cu namol si pudra de brad
20,00 lei

Nu este in stoc

Descriere Sapun natural cremos pentru dus cu namol si pudra de brad de la Techir

Sapun natural cremos pentru dus cu namol si pudra de brad, Techir, 130g


Sapunul cremos pentru dus cu namol si pudra de brad este un produs natural si complex, destinat ritualului de ingrijire a pielii corpului si fetei datorita proprietatilor remineralizante si hidratante oferite de apa salina, namolul sapropelic din lacul Techirghiol si mixul de pudra de brad si uleiuri esenttiale.

Uleiurile de masline, ricin, avocado, floarea soarelui si ricin sunt recunoscute pentru actiunea hranitoare la nivelul epidermei, fiind buni umectanti ce ingrijesc pielea deshidrata si o ajuta sa retina apa. Pudra de brad ofera o usoara abrazivitate sapunului si grabeste regenerarea pielii, curatand-o de impuritati. Apoi, tenul si pielea corpului se bucura de un  tratament nutritiv oferit de catre unturile de shea, cacao si cocos.

Actiunea emolienta a unturilor vegetale se imbina perfect cu beneficiile terapeutice ale mixului de uleiuri esentiale de pin silvestru si brad balsamic.

Spuma sapunului ajuta la inlocuirea gelului de dus atat dimineata cat si seara. Dupa tratamentul cremos se recomanda folosirea uleiurilor de corp si de masaj din gama Techir.


Sapunul cremos pentru dus cu namol si pudra de brad 130g - producator Techir se regaseste in categoria Sapunuri naturale si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

LACUS AQUA (apa salina), HYDROGENATED COCONUT OIL (unt de cocos), HYDROGENATE PALM OIL (ulei de palmier), OLEA EUROPAEA OIL (ulei de masline pomace), HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL (ulei floarea soarelui), THEOBROMA CACAO SEED BUTTER (unt de cacao), RICINUS COMMUNIS SEED OIL (ulei de ricin), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL (ulei de migdale dulci), HYDROXIDE SODIUM (NaOH), MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL (ulei esential de tea tree) , EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL (ulei esential de eucalipt), SAPROPELIC MUD (namol sapropelic), KAOLINITE (argila alba), MONTMORILLONITE RED (argila rosie), MONTMORILLONITE GREEN (argila verde), TITANIUM DIOXIDE (dioxid de titan), AVENA SATIVA KERNEL POWDER (tarate de ovaz)

  • General
    • Sapunuri naturale
      Sapun solid
    • Zona corporala
      Corp
    • Efect
      Hidratant

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Techir: Techir - gama romaneasca de produse cosmetice si terapeutice, ce are drept ingrediente active naturale, resursele neexploatate si valoroase oferite din inima lacului Techirghiol. In laboratorul Techir din statiunea balneo-climaterica Techirghiol, se produc pentru inceput trei tipuri de creme dermato-cosmetice: crema antireumatica pentru masaj, crema hidratanta de maini si crema hidratanta de fata. Aceste sunt inovative si unice pe piata romaneasca fiind singurele dermato-cosmetice pe baza de apa salina mineralizanta si namol sapropelic terapeutic din lacul Techirghiol.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite