Techir Sapun natural cremos pentru dus cu namol si pudra de mure 120 g

Sapun natural cremos pentru dus cu namol si pudra de mure 120 g

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 14943
20,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sapun natural cremos pentru dus cu namol si pudra de mure 120 g de la Techir

Sapun natural cremos pentru dus cu namol si pudra de mure,  Techir 

Sapunul natural cremos pentru dus cu namol si pudra de mure este un produs natural si complex, destinat ritualului de ingrijire a pielii corpului si fetei datorita proprietatilor remineralizante si hidratante oferite de apa salina, namolul sapropelic din lacul Techirghiol, mixul de pudra de mure si uleiuri esenttiale.

Uleiurile de masline, ricin, avocado, floarea soarelui si ricin sunt recunoscute pentru actiunea hranitoare la nivelul epidermei, fiind buni umectanti ce ingrijesc pielea deshidrata si o ajuta sa retina apa. Pudra de mure ofera o usoara abrazivitate sapunului si grabeste regenerarea pielii, curatand-o de impuritati, fiind bogata in substante nutritive si cu un aport ridicat de antioxidanti.  Apoi, tenul si pielea corpului se bucura de un  tratament nutritiv oferit de catre unturile de shea, cacao si cocos.

Actiunea emolienta a unturilor vegetale se imbina perfect cu beneficiile terapeutice ale mixului de uleiuri esentiale de portocale dulci si verbina exotica.

Spuma sapunului ajuta la inlocuirea gelului de dus atat dimineata cat si seara, se poate utiliza si impreuna cu buretele natural de lufa. Dupa tratamentul cremos al sapunului se recomanda folosirea uleiurilor de corp si de masaj din gama Techir, chiar pe pielea umeda.

Sapunul natural cremos pentru dus cu namol si pudra de mure- producator Techir se regaseste in categoria Sapunuri naturale si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

  • General
    • Sapunuri naturale
      Sapun solid
    • Zona corporala
      Corp
    • Efect
      Hidratant

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Techir: Techir - gama romaneasca de produse cosmetice si terapeutice, ce are drept ingrediente active naturale, resursele neexploatate si valoroase oferite din inima lacului Techirghiol. In laboratorul Techir din statiunea balneo-climaterica Techirghiol, se produc pentru inceput trei tipuri de creme dermato-cosmetice: crema antireumatica pentru masaj, crema hidratanta de maini si crema hidratanta de fata. Aceste sunt inovative si unice pe piata romaneasca fiind singurele dermato-cosmetice pe baza de apa salina mineralizanta si namol sapropelic terapeutic din lacul Techirghiol.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite