Jamieson Acid folic 1mg 100 tablete

Acid folic 1mg 100 tablete

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 14616
34,45 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Acid folic 1mg 100 tablete de la Jamieson

Acid folic 1mg, Jamieson, 100 tablete


Acidul folic contribuie la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii si la procesul de diviziune celulara.         

Beneficii:

• Ajuta la prevenirea aparitiei malformatiilor de tub neural, atunci cand este administrat inainte si in primul trimestru al sarcinii

• Contribuie la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii

• Este implicat in sinteza ADN, prin participarea la sinteza bazelor purinice si pirimidinice

• Ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare, prin reducerea nivelului de homocisteina (aminoacid non-proteic ce in exces, provoaca agregarea plachetara)

Nu contine zahar, amidon, gluten, lactoza, arome sau coloranti artificiali. Poate fi utilizat si de catre vegetarieni.


Acid folic 1mg 100 tablete - producator Jamieson se recomanda pentru Sarcina din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Fiecare tableta contine % DZR/VNR1): Folat (Acid folic) 1000 mcg / 1 mg 200
Doza zilnica recomandata / Valoare nutritionala de referinta (Conform Regulamentului European 1169/2011)
DZR/VNR pentru adulti si adolescenti peste 14 ani.
Alte ingrediente: celuloza, fosfat dicalcic, guma din celuloza modificata, stearat de magneziu vegetal.

Administrare

Adulti: cate 1 tableta pe zi, in timpul mesei.
Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la o temperatura intre 15˚C si 25˚C.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Jamieson: Jamieson este, încă din anul 1922, cel mai important producător de suplimente de înaltă calitate din Canada. Produsele Jamieson sunt fabricate și ambalate în facilitățile ultra-moderne din Windsor (Canada) și sunt puse la dispoziția consumatorilor din întreaga lume. Jamieson a fost votat consecvent pentru cea mai de încredere marcă de vitamine din Canada, iar motivul este unul singur: într-o piață în plină ascensiune, s-au remarcat prin angajamentul lor de a furniza cele mai pure, sigure și eficiente soluții pentru o stare de bine.Jamieson a dezvoltat Protocolul “360 Pure”, ce constă în efectuarea a 360 de paşi de asigurare a calităţii, pentru a garanta o puritate absolută în fiecare stadiu al producţiei si foloseste ingrediente premium, de cea mai bună calitate, cu origine clar definită.Ştim cât de important este să ne protejăm sănătatea şi starea de bine, dar în acelaşi timp să nu epuizăm resursele mediului înconjurător.Jamieson se află în permanentă expansiune, fiind prezentă în momentul de faţă în peste 30 de ţări de pe 4 continente.Toate produsele Jamieson sunt obținute din formulări cu substanțe de origine naturală.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social