Solgar Magnesium + B6 (Magneziu cu Vitamina B6) 100 tablete

Magnesium + B6 (Magneziu cu Vitamina B6) 100 tablete

Disponibil la comanda online

SKU 4682
58,63 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Magnesium + B6 (Magneziu cu Vitamina B6) 100 tablete de la Solgar

Magnesium + B6 (Magneziu cu Vitamina B6), Solgar, 100 tablete

Magnesium + B6 (Magneziu cu Vitamina B6) - magneziu imbogatit cu vitamina B6, ce sustine functiile psihologice si nervoase normale si atenueaza crampele. Este ideal pentru sindromul premenstrual, in caz de crampe, iritabilitate si migrene.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Aleg SOLGAR deoarece:

 • imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!
 • suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale.
 • nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic.
 • sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie.
 • sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie.
 • fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor.
 • sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
 • toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
 • dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.
 • fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.
 • produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.
 • fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.
 • materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Magnesium + B6 (Magneziu cu Vitamina B6) 100 tablete - producator Solgar se recomanda pentru Sindrom premenstrual si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Trei (3) tablete asigura:
Magneziu (sub forma de oxid) 400mg;
Vitamina B6 (sub forma de piridoxina HCl) 25mg.

Administrare

A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, trei (3) tablete pe zi, preferabil in timpul mesei.
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Solgar:

Solgar - infiintata in 1947 in SUA, este unul dintre liderii mondiali de suplimente nutritive de calitate. Solgar isi propune sa ofere consumatorilor suplimente nutritive de cea mai buna calitate, bazate pe inovatie si ingrediente naturale. Centrul ultramodern de productie Solgar din New Jersey, indeplineste cele mai înalte standarde din domeniu asigurand un control al calității exceptional. Foloseste suplimente Solgar pentru a-ti mentine starea de sanatate!

Cosul este gol
Nu ai produse favorite