Siropuri naturale

Siropuri naturale – sanatate pentru intreaga familie

Cand spui siropuri naturale, spui, de fapt, sanatate. Aceste produse bio sunt folosite pentru imbunatatirea gustului unor preparate sau bauturi, in timp ce altele au proprietati medicinale, fiind utilizate in cresterea imunitatii, tratarea simptomelor racelii sau a altor afectiuni. Siropurile naturale sunt create din fructe, legume sau plante medicinale, precum agave, artar, merisoare, soc, zmeura sau catina, si sunt ideale pentru intrega familie! Alaturi de sucurile naturale pe care le vei gasi in magazinul nostru, acestea reprezinta o alternativa excelenta la produsele de acelasi timp din comert, pline de zahar, indulcitori artificiali sau aditivi. 

La putereaplantelor.ro vei gasi doar siropuri naturale de calitate, obtinute prin presare la rece. Aceasta metoda implica extragerea lichidului din fructe sau plante fara a le prelucra intr-un mod in care sa distruga nutrientii sau enzimele. In acest fel se pastreaza nu doar aroma ingredientelor, ci si calitatea lor. 

Sirop natural – remediu adjuvant in diferite afectiuni

Multe persoane apeleaza la siropurile naturale bio atunci cand vine vorba de tratarea simptomelor pentru anumite afectiuni. Unele produse calmeaza tusea si scad febra, iar altele ajuta in starile de oboseala si anemie. Exista si variante potrivite pentru persoanele care sufera de diabet si care trebuie sa aiba grija la alimentatie. 

Asadar, in magazinul nostru online vei gasi o gama bogata de siropuri naturale cu intrebuintari variate. Citeste cu atentie indicatiile in cazul fiecarui tip de sirop natural si alege-l pe cel care ti se potriveste! 


Produse de Siropuri naturale
  
14,24 lei
  
27,53 lei
  
34,25 lei
  
19,10 lei
  
20,91 lei
  
22,63 lei
  
23,05 lei
  
24,69 lei
32,28 lei
  
32,28 lei
  
32,28 lei
  
32,28 lei
Santo Raphael
  
32,28 lei
Cosul este gol
Nu ai produse favorite