Plafar Sirop de Tei si Soc 500 ml

Sirop de Tei si Soc 500 ml

Disponibil la comanda online

SKU 11947
14,29 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sirop de Tei si Soc 500 ml de la Plafar

Sirop de Tei si Soc, Plafar, 500 ml

Sirop de Tei si Soc - actiune emolienta, antiseptica, tonica.

Florile de soc au proprietati sudorifice, diuretice si laxative; proprietati antinevralgice in special sub forma de extract slab alcoolic. Se utilizeaza in reumatism, in afectiuni ale cailor respiratorii, in nevralgii ale trigemenului si sciatice etc. Florile de soc intra in compozitia ceaiurilor antireumatic, depurativ si sudorific.

Teiul are o istorie legendara bogata, autori vechi ca Teophrast, Pliniu sau Galeniu remarcand proprietatile sale medicinale, mai ales in ce priveste coaja sa si frunzele; florile au inceput sa fie intrebuintate abia din Evul Mediu, iar astazi infuzia de tei este una dintre cele mai populare bauturi de la noi.

„Frunzele, florile si mugurii sunt utili, iar proprietatile lor pot fi considerate ca stimulente, emoliente, tonice si calmante. In general este preferata infuzia, care poate fi data pentru a inlatura iritatiile si oboseala, pentru a aduce tihna si somnul. Infuzia calda este folosita […] in variate forme de raceli.”  King’s American Dispensatory, 1905.


Sirop de Tei si Soc 500 ml - producator Plafar se regaseste in categoria Siropuri naturale si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Se recomanda dilutia 1:6. Poate fi utilizat si ca atare 2 lingurite de produs, de 3 ori pe zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Plafar: Plafar- producator roman de ceaiuri din plante medicinale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social