Dietmed-Naturmil Nutrikings Apetit 150 ml

Nutrikings Apetit 150 ml

Disponibil la comanda online

SKU 16830
44,97 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Nutrikings Apetit 150 ml de la Dietmed-Naturmil

Descriere produs Nutrikings Apetit 150 ml de la Dietmed Naturmil

Compozitie

Musetel 333 mg, Laptisor de matca 75 mg, Zinc 0. 36 mg, Fier 0.29 mg, Ulei din ficat de Cod 33,33 mg, Vitamina A 732 mcg (92% VNR), Vitamina B2 0.267 mg (19% VNR), Vitamina B1 0.233 mg (21.1% VNR), Vitamina B6 0 .333 mg (23.8% VNR)/5 ml

Directie de recomandare: cresterea apetitului si calmarea disconfortului abdominal la copii si adulti, supernutrient

Scurta descriere produs:

Un meganutreint complet si complex, ce poate fi utilizat inca de la cele mai fragede varste. Formula poate fi utilizata inca de la varsta de 3 luni pentru imbunatatirea apetitului si sustinerea dezvoltarii normale.

Musetelul este o planta cunoscuta in medicina traditionala inca din cele mai vechi timpuri, fiind una dintre cele mai cunoscute plante medicinale.

Extractele de musetel contin peste 120 de compusi activi, din care cele mai cunoscute sunt bisabolulul, azulenul, apigeninul, cumarinele, terpenoidele si mucilagiul.

Una dintre utilizarile seculare ale Musetelului este in ameliorarea disconfortului abdominal, prin efect carminativ si antispastic, fiind utilizat inclusiv in ameliorarea colicilor la bebelusi.

Bisabololul si matricina din compozitia Musetelului au efect antiinflamator puternic, in timp ce apigenina a demonstrat efect antitumoral.

Asocierea dintre efectele antiinflamatoare ale bisabololului si capacitatea mucilagiului de a restabili echilibrul digestiv, asigura functionarea optima a sistemului gastro-intestinal, calmand durerile si dosconfortul digestiv, precum si tulburarile de tranzit.

Zincul este un mineral esential, implicat in peste 100 de procese enzimatice la nivelul intregului organism.

In cazul persoanelor cu deficit de zinc pot aparea elemente similare celor din spectrul ADHD, tulburari de meomorie, hiperagitatie, deficit de atentie, afectarea mirosului si gustului, leziuni oculare, capacitate de vindecare redusa la nivelul pielii, inclusive aparitia ulceratiilor. Majoritatea persoanelor cu ulceratii la nivelul gambelor au un nivel anormla de zinc in sange.

Privarea de doze normale de zinc in copilarie si adolescenta poate afecta sever procesul normal de crestere, de dezvoltare a masei musculare normale, de refacere a leziunilor cuttanate, iar in cazul baietilor poate provoca hipogonadism, maturizare sexuala intarziata, impotenta.

In cazul persoanelor adulte de sex masculin pot aparea fenomene precum: impotenta, alopecie, oligospermie, apetit sexual redus.

Zincul are efectul de a reduce perioada de boala in raceala comuna si de sustine functionarea normala a sistemului imunitar. Actioneaza in mod direct asupra sistemului imunitar, fiind implact in productia de timulina, hormon produs la nivelul timusului Sustine productia normala de limfocite de tip T si B precum si productia normala de interleukine si celule NK.

Zincul mediaza diviziunea celulara normala si procesul de productie de energie la nivel celular, astenia, lipsa apetitului si reducerea semnificativa a masei musculare fiind indici ai unui posibil deficit de zinc.

Acizii grasi Omega 3, din care cei mai cunoscuti sunt EPA (acid eicosapentaenoic), DHA (acid docosahexaenoix) si ALA (acid alfa-linoleic), fac parte din structura membranelor celulare, implicit din cea a celulelor cerebrale, fiind esentiale pentru mentinerea bunei functionari a sistemului nervos central. DHA se considera a fi cea mai abundenta grasime din structura cerebrala.

DHA si EPA sunt deosebit de important in organism, fiind nutrienti eficienti in mentinerea sanatatii si vasozitatii membranelor celulare, fiind esentiali inclusive pentru dezvoltarea normala a fatului in cazul femeilor insarcinate, DHA fiind capabil sa treaca prin placenta in sangele copilului.

DHA a fost asociat cu risc mai scazut cu 40-64% de nastere prematura in cazul administarii la femei insarcinate.

Acizii grasi Omega 3 continuti in uleiul de cod au rolul de a reduce inflamatia in afectiunile cronice, iar continutul de vitamina A si vitamina D regasit in mod normal in compozitia acestuia, neutralizeaza actiunea radicalilor liberi. Aceasta actiune sinergica duce la inhibarea actiunii moleculeor cu rol pro-inflamator (TNF-α, IL-1, IL-6), dar si la diminuarea stresului oxidativ la care sunt supuse tesuturile in timpul fenomenelor inflamatorii de lunga durata.

Capacitatea de a reduce inflamatia este benefica inclusive persoanelor cu dureri articulare sau diagnosticate cu artrita reumatoida, administrarea a 1 gram de ulei din ficat de cod zilnic, pe o perioada de 3 luni avand ca efect diminuarea durerii si inflamatiei, dar si redarea mobilitatii in cazul pacientilor cu acest tip de afectiuni.

Asocierea de acizi grasi Omega 3 si vitamina A continuti in mod uzual in uleiul din ficat de Cod protejeaza sanatatea ochilor, in special prin preventia afectiunilor inflamatorii ale globului ocular.

Studiile arata rezultate promitatoare in preventia si ameliorarea glaucomului, dar si a afectiunilor degenerative ce pot aparea la nivelul nervului optic.

Sistemul cardio-vascular beneficiaza de efectele suplimentarii cu ulei din ficat de Cod atat prin efectul de normalizare a nivelului de colesterol seric total, cu echilibrarea raportului LDL/HDL, prin cresterea nivelului de HDL si reducerea LDL, dar si prin efect antioxidant exercitat de continutul natural de vitamina A si E, ce reduc fenomenul de oxidare si depunere a placii de aterom la interiorul vasulor de sange.

In cazul persoanelor cardiace sau predispuse la afectiuni cardio-vasculare, administrarea de DHA imbunatateste activitatea cardiaca prin efect antioxidant, antiiflamator si hipocolestorelimant, reducand riscul de deces cauzat de o afectiune cardiaca cu pana la 30%.

In cazul administrarii a 200 de mg de DHA zilnic, riscul de infarct miocardic poate fi redus cu pana la 50%, printre efectele benefice evidentiate de acest compus, numarandu-se si efectul antitrombotic.

Asocierea de acizi grasi Omega 3 si vitamina D a manifestat efecte benefice asupra echilibrului emotional, reducand senzatia de depresie si anxietate si avand efect benefic general asupra tonusului si starii emotionale.

Laptisorul de matca este un mega-nutrient secretat de albine pentru a hrani larvele din stup, in special larvele din care vor ecloza viitoarele matci. Compozitiei acestui produs ii este atribuita longevitatea matcii, comparativ cu a celorlalte albine.

Laptisorul de matca are in compozitie:50-60% apa, 15-20% proteine, 15% carbohidrati, 3-6% lipide, 1.5% saruri minerale. Mai contine polifenoli sub forma de flavonoide si vitamine din grupul B.

Compozitia unica ii da o serie de efecte benefice sanatatii precum: efect antioxidant, antiinflamator, anti-ageing, antitumoral, neurotropic.

Este un produs deosebit de util in cazul menopauzei, administrarea pe o perioada de 8 saptamani avand ca efect reducerea simptomelor specifice menopauzei precum bufeuri, iritabilitate, insomnie. Amelioreaza tulburarile urinare asociate menopauzei si imbunatateste calitatea vietii femeilor de varsta mai inaintata.

Propietatile antioxidante si antiinflamatoare, precum si capacitatea de a influenta pozitiv starea generala de sanatate si greutatea persoanelor in varsta, asigura protectie impotriva afectiunilor degenerative, precum dementa si Alzheimer. Efectele benefice se inregistreaza la o administrare de aproximativ 6 luni. Asocierea in aceeasi formula a Laptisorului de matca si a acizilor grasi Omega 3 au un impact benefic major in mentinerea sanatatii cerebrale, prin efect antiinflamator sinergic, nutritive cerebrala completa si mentinerea unui tonus general optim.

Laptisorul de matca sustine metabolismul normal al glucozei in cazul persoanelor diagnosticate cu diabet de tip 2. Intr-un studiu efectuat asupra a 50 de femei, ce au administrat laptisor de matca sau placebo timp de 8 saptamani, s-a observat o reducere a concentratiei de glucoza din sange la pacientele ce au administrat substanta activa versus placebo.

Capacitatea Laptisorului de matca de a reface tesuturile si de a sustine vindecarea ranilor, incluvin a ulceratiilor provocate de diabet, asigura un efect holistic al acestuia pentru mentinerea sanatatii peroaselor diabetice pe termen lung.

Proprietatile antiinflamatoare, antioxidante, hipocolesteroleminate si de reducere a rezistentei la insulina, precum si compozitia unica, fac din acest produs un necesar in dieta zilnica a perosoanelor cu tulburari metabolice, cu un stil de viata sedentar si cu o diet ace predispune la afectiuni cronice precum diabet si tulburari cardio-vasculare.

Asigurarea unui necesar optim de nutreinti de inalta calitate contribuie la funtionarea normala si eficienta a sistemului imunita, sustinand organsimul in perioadele de adaptare la schimbari de temperature, dar si depasirea mai usoara a episoadelor de convalescenta.

Vitamina B1 (tiamina) este esentiala in productia normala de energie, sustinand descompunerea carbohidratilor in zaharuri simple si productia de acizi grasi.

Vitamina B2 (riboflavina) sustine productia de energia, tranformarea triptofanului in vitamina B3, metabolizarea grasimilor si a steroizilor in organism. Sustine convertirea vitaminei B6 in forma metabolic activa, pentru a putea fi utilizata eficient de organism.

Vitamina B6 (piridoxina) catalizeaza peste 100 de reactii enzimatice, fiind esentiala pentru procesele cognitive normale, sustinand sinteza de neurotransmitatori. Sustine metabolismul normal al grasimilor si proteinelor si contribuie la mentinerea imunitatii.

Fierul intra in sinteza hemoglobinei, prevenind anemia si sustinand oxigenarea sanatoasa a tesuturilor precum si arderea eficienata a nuyrientilor la nivel celular.

Asocierea de vitamine, minerale si extract din musetel contribuie la imbunatatirea apetitului, sustinand sanatatea digestiva si procesele metabolice normale.

Laptisorul de matca si Uleiul din ficat de Cod sunt meganutrienti, contribuind la imbunatatirea starii generale de sanatate, la functionarea normala a creierului si imunitatii si la procesele metabolice normale.

Mod de administrare:

Copii 3 luni-3 ani: cate 5ml de 2 ori/zi; copii 3-10 ani: cate 10ml de 2 ori/zi; copii de peste 10 ani: cate 20ml de 2 ori/zi, preferabil inainte de mese

Contraindicatii:

In cazul reactiilor cutanate sau semnelor de reactive alergica se recomanda incetarea administarii. Nu se recomanda administrarea in cazul persoanelor alergice la produse ale stupului sau la produse si derivate din peste. Nu se recomanda administarea persoanelor cu alergie la plante din familia Asteraceae.

Interactiuni cu medicamente:

Se recomanda a fi administrate impreuna cu anticoagulante si ciclosporine doar la recomandarea consultantului de specialitate. Nu se recomanda administrarea concomitenta cu medicamente metabolizate la nivelul citocromului P450. Nu se recomanda asocierea cu sedative, deoarece compozitia ar putea spori efectul acestora.

Avantaje fata de concurenta:

Un meganutreint complet si complex, ce poate fi utilizat inca de la cele mai fragede varste. Formula poate fi utilizata inca de la varsta de 3 luni pentru imbunatatirea apetitului si sustinerea dezvoltarii normale.

Asociere:

Se recomanda asocierea cu Mucus 112 sau Flu 112 in episoadele de viroze de sezon, pentru a grabi vindecarea si a reduce timpul de convalescenta. Se recomanda asocierea cu Acidophilus in ameliorarea malabsorbtiilor cauzate de afectiunile inflamatorii intestinale.

Producator:

Dietmed

Prezentare:

Flacon 150 ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social