Dietmed-Naturmil Propotuss ts sirop cimbru de camp si propolis 250 ml

Propotuss ts sirop cimbru de camp si propolis 250 ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Siropuri

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Propotuss ts sirop cimbru de camp si propolis 250 ml de la Dietmed-Naturmil

Propotuss ts sirop cimbru de camp si propolis 250 mlde la Dietmed Naturmil

Formula complexa cu continut ridicat de principii active de origine vegetala si apicola cu rol antiinflamator, antiinfectios si antispastic.

Propolisul este unul dintre cei mai cunoscuti compusi ai stupului, fiind alcatuit din rasina vegetala, polen, ceara de albine, utilizat pentru a sigila stupul de patogeni. Peste 300 de compusi diferiti au fost identificati in compozitia propolisului, printre care compusi cu rol antiinfectios si compusi cu rol antioxidant.

Prin efectele antiinfectioase detinute, propolisul poate fi considerat un “antibiotic” natural, fiind totodata util si in alte tipuri de infectii precum cele virale si fungice.

Propolisul sustine sanatatea orala, putand fi utilizat pentru ameliorarea eruptiilor herpetice, in cazul aftelor si in afectiuni gingivale usoare.

Rolul imunostimulator si antiinflamator al propolisului il face un potential adjuvant inclusiv in preventia infectiilor cu coronavirusuri, incluclusiv Sars-Cov-2.

Momentan sunt in derulare o serie de studii asupra propolisului, pentru a se testa proprietatile antitumorale ale acestuia.

Mierea a exercitat de-a lungul timpului efecte antioxidante, precum si antibacteriene si antivirale (datorita peroxidului de hidrogen continut in mod natural). Sustine vindecarea sanatoasa a leziunilor si refacerea eficienta a tesuturilor si previne infectarea ranilor. Calmeaza mucoasele iritate la nivelul gurii si gatului si amelioreaza tusea.

Echinacea este o planta utilizata inca din cele mai vechi timpuri pentru efectele benefice in preventia si ameliorarea infectiilor de diverse etiologii.

Este cunoscut atat empiric dar si prin studii efectul benefic al administrarii de Echinacea asupra sistemului imunitar, sustinand actiunea acestuia impotriva unui spectru larg de patogeni.

Administrarea de Echinacea in perioadele infectiilor sezoniere poate reduce cu pana la 50% riscul de a dezvolta o afectiune virala si poate scurta cu 1.5 zile durata unui episod de raceala sau gripa.

Acest lucru se datoreaza cresterii capacitatii organismului de sintetiza globule albe, care se manifeta inclusiv la nivelul mocoaselor cailor respiratorii superioare, impiedicand cantonarea si dezvoltarea patogenilor la nivelul acestora.

Spectrul de infectii ce pot fi ameliorate cu ajutorul extractelor de Echinacea este insa mai extins, aceasta favorizand vindecarea mai rapida si mai eficienta inclusiv a infectiilor urinare, otitelor si leziunilor cutanate precum intepaturi si taieturi ce se vindeca lent.

Compozitie:

Miere 6 g, extract de propolis 720 mg, Cimbru de camp 792 mg, Echinacea 192 mg, Roua-cerului 60 mg/ 30 ml

Directie de recomandare: tuse seaca, infectii respiratorii de tract superior

Cimbrul este utilizat frecvent pentru aroma sa speciala, dar si pentru efectele benefice avute asupra organismului.

Datorita fitonutrientilor continuti, timolul si carvacrolul, este considerat un biocid natural, avand efect antibaterian, antiviral si antifungic, fiind util in ameliorarea infectiilor de diverse etiologii si reducand rezistenta anumitor bacterii la antibiotice precum penicilina.

A fost utilizat frecvent in ameliorarea tusei, atat pentru efectele dezinfectante, dar si pentru capacitatea de a reduce iritatia la niveluol mucosei respiratorii si de a reface functia de bariera a acestora.

Au mai fost consemnate beneficia asupra aspectului pielii, in ameliorarea acneei, datorita proprietatilor dezinfectante si in terapia complementara a afectiunilor tumorale precum cancerul de san sau de colon.

Roua-cerului este o planta carnivora utilizata frecvent pentru ameliorarea infectiilor respiratorii si manifestarilor acestora: bronsita, bronsiolita, traheita, astm, tuse, tuse convulsiva.

Efectele benefice se datoreaza proprietatilor mucolitice si antispastice pe care le detine.

Mod de administrare:

Copii peste 8 ani: cate 1 masura (10ml) de 3 ori/zi, dupa masa; adulti: cate 1 masura (15ml) de 3 ori/zi, dupa masa.

Contraindicatii:

Nu se recomanda administarea in cazul persoanelor cu alergie la produsele stupului. Nu se recomanda administrarea in cazul diabeticilor si copiilor 8 ani. In anumite situatii pot aparea reactii precum flatulenta, greata, tulburari de tranzit. Nu se recomanda administrarea in cazul pacientilor cu tuberculoza, imunodeficienta sau HIV.

Interactiuni cu medicamente:

Nu se recomanda asocierea cu tratemente antitumorale, imunosupresoare, anticoagulante sau medicatie antiretrovirala.

Avantaje fata de competitie:

Formula complexa cu continut ridicat de principii active de origine vegetala si apicola cu rol antiinflamator, antiinfectios si antispastic. Abordeaza atat simptomele, ca antitusiv, dar si cauza, prin efectul antiinfectios oferit de principiile active din formula.

Produs facil de administrat, cu substante active cu traditie seculara in tratarea si ameliorarea infectiilor de sezon.

Asociere:

Se recomanda administarea concomitenta cu Vitamina D3 /Vitamina C  si Zinc pentru mentinerea unei imunitati optime. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite