Faunus Plant Sirop Respiratorus cu Miere si Propolis 200ml

Sirop Respiratorus cu Miere si Propolis 200ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Siropuri

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Sirop Respiratorus cu Miere si Propolis 200ml de la Faunus Plant

Siropul Respiratorus cu Miere și Propolis este un expectorant 100% natural ce contribuie eficient la funcționarea normală a aparatului respirator. Pentru proprietățile sale, este recomandat în tuse convulsivă, spastică și astmatică, gripe, răceli, bronșite și laringite. 

Formula îmbogățită cu propolis și 65% miere înseamnă mai multă sănătate și putere pentru organismul tău. Siropul cu miere și propolis este un produs premium, cu absorbție rapidă a ingredientelor în organism.

Spre deosebire de siropul cu zahăr, acesta are o formulă mai complexă, care grăbește acțiunea ingredientelor și are efect de antibiotic natural. Acesta este un excelent elixir pentru căile respiratorii, iar procesul de prelucrare este unul mai dificil și riguros comparativ cu cel al siropului îndulcit cu zahăr. Amestecul unic de plante medicinale dedicate reprezintă mai multă putere pentru organismul tău!

Propolisul este recunoscut pentru acțiunea sa rapidă. Acesta conține peste 300 de compuși care combat afecțiunile. Datorită componentelor sale are proprietăți antibacteriene, antifungice, antivirale, antiprotozoale, antiinflamatoare și antioxidante. Stimulează sistemul imunitar inhibând transmiterea infecțiilor virale.

Mierea este considerată un aliment complet. Aceasta conține carbohidrați, proteine, potasiu, calciu, magneziu, vitamina C, sodiu și fier. Datorită compoziției sale are efect antibacterian, antioxidant și antiinflamator. Întărește sistemul imunitar. Fiind un bun emolient, ameliorează durerile de gât și tusea, luptând eficient împotriva tusei uscate. 

Cimbrișorul este o plantă recunoscută pentru propritățile sale curative. Astfel a fost utilizat cu eficiență în afecțiuni respiratorii, laringite, traheite, gripă, bronșite, tuse convulsivă sau chiar tuberculoză. De asemenea, compușii acestei plante susțin starea de bine, deorece cresc nivelul de serotonină și dopamină.

Ciuboțica-cucului are un efect relaxant asupra căilor respiratorii și a mucoaselor bronșice. Elementele sale active (uleiuri esențiale, saponine, vitamine și minerale) îi conferă acțiunea expectorantă și mucolitică. De aceea se recomandă în caz de tuse, astm bronșic, răceli și bronșite.

Pătlagina este o plantă des întâlnită în prepararea siropurilor. Frunzele ei conțin mucilagii, flavonoide, săruri minerale, pectine, tanini și acid acetilsalicilic. Includerea ei în compoziție contribuie la efectul antibacterian, antialergic, antiinflamator, expectorant, astringent și decongestionant.

Mugurii de pin sunt bogați în rășini și uleiuri esențiale. Atunci când vine vorba de utilizarea lor în tratarea răcelii și a gripei, aceștia sunt preferați pentru însușirile balsamice și expectorante, întrucât favorizează fluidificarea secrețiilor bronșice.

Scaiul-vânăt este întrebuințat cu precădere datorită activității expectorante, antitusive și antiinflamatorii. Calmează rapid tusea seacă și combate eficient infecțiile aparatului respirator superior.

Uleiul esențial de pin este extrem de populare în tratarea răcelii, tusei, sinuzitelor, bronșitelor sau astmului. Utilizarea lui ca remediu natural se datorează capacității de a fluidifica secrețiile și de a facilita eliminarea lor.

Uleiul esențial de mentă are numeroase beneficii pentru sănătate, ameliorează durerile, are efect antialergic și stimulează nivelul de energie. Desfundă nasul și grăbește procesul de vindecare a organismului.

Uleiul esențial de salvie are nenumărate indicații terapeutice. Salvia este recunoscută pentru efectele benefice asupra sistemului nervos, psihicului, dar și a organelor interne. Datorită stării de bine pe care o induce, aceasta este utilizată și pentru reducerea tensiunii arteriale.

Proprietăți: expectorant, antitusiv, antispastic, antiinflamator, antiseptic

Contribuie la:

  • Susținerea sistemului imunitar
  • Funcționarea normală a aparatului respirator
  • Îmbunătățirea capacității respiratorii
  • Reducerea disconfortului care apare la nivelul căilor respiratorii
  • Tonifierea organismului
  • Grăbirea procesului de vindecare

 Ingrediente: miere de albine (65%); extract apos (33,96%) de: Cimbrişor (Thymus serpyllum) părți aeriene (20%), Ciuboţica-cucului (Primula officinalis) flori (20%), Pătlagină (Plantago major) frunze (20%), Pin (Pinus sylvestris) muguri (20%), Scai-vânăt (Eryngium planum) părți aeriene (20%); propolis (1%); uleiuri esențiale de: Pin (Pinus sylvestris), Mentă (Mentha piperita), Salvie (Salvia officinalis); conservant: sorbat de potasiu.

Mod de administrare:

  • Copii 1-5 ani: 2-3 linguriţe pe zi.
  • Copii 6-12 ani: 4-5 linguriţe pe zi.
  • Copii peste 12 ani şi adulţi: 3-4 linguri pe zi.

A se agita ușor înainte de utilizare.

Durata unei cure recomandate este de 1-2 luni sau la nevoie. Pentru rezultate superioare, se recomandă folosirea în asociere cu ceaiul din plante medicinale RESPIRATORUS.

Produs 100% natural, obținut prin prelucrare manuală.

Atenționări: nu se recomandă în caz de diabet, alergie la produsele apicole sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Contraindicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Faunus Plant: Faunus Plant - producator roman de produse fitoterapeutice.Rezultatele pasiunii echipei Faunus Plant  pentru flora meleagurilor autohtone s-au concretizat în ceaiuri, siropuri, tincturi și unguente, destinate ameliorării și tratării unor variate afecțiuni. Ceaiuri compuse si ceaiuri simple sunt preparate după rețete proprii, originale, din plante medicinale si ierburi aromatice cu un efect sinergic ridicat, recomandate pentru ameliorarea diverselor afecțiuni. Tincturi compuse sunt obținute dintr-un amestec de plante, de tipul extractelor hidroalcoolice concentrate, macerate la rece, în serie, potrivit unor formule originale. Magazinul PutereaPlantelor.ro ofera toata gama de produse Faunus Plant. Siropurile sunt realizate din plante cu principii active ridicate, îmbogățite cu uleiuri esențiale pentru o eficiență mărită, recomandate adulților, dar și copiilor.

 

 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite